Lamborghini i Technics najavljuju nove gramofone sa zvukom V12 motora

U uzbudljivoj saradnji koja premošćuje svetove automobilske izuzetnosti i audio inovacija, Automobili Lamborghini i Technics – brend poznat po visokokvalitetnoj audio opremi, uključujući gramofone, zvučnike i pojačala – predstavili su gramofon SL-1200M7B.

Ovo specijalno izdanje gramofona odaje počast priznatim SL-1200MK7/SL-1210MK7 DJ modelima, koji su dugo bili cenjeni zbog preciznog inženjeringa i performansi bez premca. Nadovezujući se na ovu osnovu, Technics je ubacio gramofon sa elementima dizajna inspirisanim ikoničnim uzorkom u obliku slova Automobili Lamborghini, što je rezultiralo upečatljivim vizuelnim remek-delom.

Veran Lamborghini duhu, SL-1200M7B se može pohvaliti smelom šemom boja sa nijansama narandžaste, zelene i žute, koje podsećaju na najpoznatije liverije brenda. Ova živahna paleta služi kao prikladna počast bogatom Lamborghini nasleđu i nemilosrdnoj potrazi za inovacijama.

Osim svoje zadivljujuće estetike, SL-1200M7B pruža zvučno iskustvo koje nije ništa drugo do izvanredno. Ovaj gramofon postiže neuporedivu stabilnost i preciznost, obezbeđujući vernu reprodukciju svake note i nijanse.

Štaviše, SL-1200M7B ima dvoslojnu strukturnu ploču sa poboljšanim performansama prigušenja vibracija, zajedno sa kućištem i izolatorom visokog prigušenja za potpunu izolaciju vibracija. Bilo da se radi o visoko-energetskom DJ setu ili u mirnoj sesiji slušanja, ovaj gramofon pruža beskompromisni kvalitet zvuka u svakom okruženju.

Za pronicljive audiofile i Lamborghini entuzijaste, SL-1200M7B predstavlja vrhunac performansi i luksuza. Dostupno isključivo preko ovlašćenih Technics dilera i specijalizovanih prodavnica, ovo remek-delo ograničenog izdanja sprema se da postane željeni kolekcionarski predmet.

Kako bi upotpunili iskustvo SL-1200M7B, kupci će dobiti ekskluzivnu gramofonsku ploču koja prikazuje moćne zvuke motora šest legendarnih super sportskih automobila Lamborghini sa V12 motorom. Kao dodatni bonus, ploča dolazi sa stilizovanom verzijom točka modela Revuelto, u posebnom omotu sa više oznaka Technics i Lamborghini.

Pored ploča, kupci će dobiti slip-mat i dve nalepnice sa logotipima Automobili Lamborghini i Technics, čime se dodatno povećava ekskluzivnost ove izuzetne saradnje.

Luxury Experience