Lamborghini i Razer udružili snage na novom izuzetno brzom gejming laptopu

Više slika

Više slika

Ograničen na samo 150 primeraka, ovaj uređaj će vas koštati $5,000

Izgleda da interesovanje koje Lamborghini brend gaji prema računarima prevazilazi one koji pomažu u napajanju njegovih inovativnih hiperautomobila.

Italijanski proizvođač udružio se sa Razer brendom kako bi kreirao novi gejming laptop pod nazivom Blade 16 x Automobili Lamborghini Edition. Ekskluzivni uređaj poseduje prilagođeno kućište inspirisano dizajnom najnovijeg Raging Bull izdanja, hibridnog modela Revuelto.

Razer je poznat po tome što kreira upadljive laptopove i periferalije, ali je ovaj novajlija korak iznad njegovih prethodnika. Ovo je uglavnom zato što je kućište izrađeno CNC obradom iz jednog bloka aluminijuma, što ga čini jačim i lakšim od prethodnih verzija. Laptop nosi i nesumnjivi dizajnerski DNK razjarenog bika. Mat crno telo ima narandžaste akcente boje Arancia Apodis, uključujući Lamborghini amblem na poklopcu i Y-oblikovan dizajn koji je inspirisan svetlima Revuelto modela.

Unutrašnje komponente računara takođe su značajno unapređene. Umesto V-12, poseduje 13. generaciju Intel Core i9 HX procesora sa 24 jezgra, 32 threada i maksimalnom brzinom od 5.5-GHz, prema gejming kompaniji. Takođe ima NVIDIA GeForce RTX 4090 Laptop GPU dovoljno snažan za gejmere i kreativce. Superautomobili vešto balansiraju između forme i funkcije, i čini se da ovaj laptop čini isto.

Blade 16 x Automobili Lamborghini izdanje je takođe redak kao i superautomobil kojim je inspirisan. Razer je rekao da će proizvesti samo 150 primeraka laptopa, od kojih će svaki biti numerisan. Mašina takođe ima cenu nalik superautomobilu od $5,000. To je $2,300 više nego što osnovni model Blade 16 košta, ali takođe dobijate mnogo snažniju mašinu.

Ako tražite dodatak koji biste uparili s laptopom, imate sreće. Prošle godine, Lamborghini se udružio sa Secretlab brendom za posebno izdanje Titan Evo gejmerske stolice. Cene za ovu stilizovanu stolicu kreću se između $899 i $1,699.

Luxury Experience