Lamborghini i Master & Dynamic predstavljaju svoju najnoviju audio kolekciju

Automobili Lamborghini i Master & Dynamic, dva kultna brenda poznata po svojoj posvećenosti inovacijama i izuzetnosti, ponovo su udružili snage kako bi kreirali izuzetnu kolekciju slušalica.

Ovo označava njihovu treću ko-brendiranu saradnju, koja obećava da će spojiti vrhunski dizajn i inženjering Lamborghini brenda i vrhunski kvalitet zvuka kompanije Master & Dynamic. Kolekcija uključuje MW75 bežične slušalice sa aktivnim poništavanjem buke, MG20 bežične slušalice za gejming, MW08 Sport True bežične slušalice, za niz visokotehnoloških audio sistema sa elementima dizajna Automobili Lamborghini.

Treći deo saradnje Automobili Lamborghini & Master & Dynamic prikazuje dizajn njihovih audio uređaja po meri. MW75 bežične slušalice sa aktivnim poništavanjem buke i MW08 Sport True bežične slušalice imaju hrabar i dinamičan dizajn koji odražava kultni stil Automobili Lamborghini, uključujući ikonični „Y“. MG20 bežične slušalice za igre, sa druge strane, imaju zadivljujući grafički uzorak u nijansama Shock Green – karakteristične boje super sportskih automobila. Slušalice su izrađene od vrhunskih materijala, uključujući luksuznu kožu i prednje staklo od safirnog kristala, koji osiguravaju izdržljivu i visokokvalitetnu konstrukciju.

MG20, prve istinske luksuzne slušalice za igre, imaju odvojivi mikrofon i interni alternativni sistem za jasnu komunikaciju kako u igri tako i u pokretu.

Bežične slušalice MW75 pružaju prilagodljivo aktivno poništavanje buke za neviđeno iskustvo slušanja. Napravljene od aluminijuma, kože i kaljenog stakla, slušalice MW75 su savršene za svakodnevnu i dugotrajnu upotrebu.

MW08 Sport True bežične slušalice nude neprekidne performanse zvuka, a takođe imaju i Kevlar® kućište za punjenje, koje nudi do 42 sata trajanja baterije.

Master & Dynamic kolekcija za Automobili Lamborghini dostupna je u Master & Dynamic online prodavnici i na sajtu lamborghinistore.com.

Luxury Experience