Kolekcija iPhone 15 Pro inspirisana mafijaškim filmovima

Više slika

Više slika

Luksuzni brend Caviar, baziran u prestonici raskoši i dekandecije, odnosno Dubaiju, lansirao je novu kolekciju prilagođenih modela iPhone 15 Pro, inspirisanu mafijaškim filmovima...

Ova ekspanzija njihove kolekcije Desperado, koja uključuje pametne telefone i dodatke, donosi modele ukrašene lobanjama, gravurama oštrica i čak tragovima metaka.

Caviar već 12 godina kreira luksuzne verzije uređaja Apple i Samsung. Prošle godine, kompanija je obradovala korisnike izdavanjem kolekcije Desperado sa latinoameričkim temama, koja sadrži reljefne boksere, sklopive noževe i uzorke bandana koje nose meksičke i kolumbijske ulične bande.

U najnovijem ažuriranju pod nazivom "Desperado Mafia", dizajneri brenda su na telo iPhone 15 Pro postavili reference na kultne filmove i serije o gangsterima. Nova izdanja uključuju pametne telefone posvećene franšizama kao što su "Kum", "Peaky Blinders" i "Neprikosnoveni". Takođe su prikazana dekorativna oružja poput oštrica i tragova metaka. Naravno, svi dekorativni elementi su isključivo ornamentalni.

Vodeći model kolekcije nazvan je "Kum". Crni titanijum sa zlatnim akcentima, ime "Kum" i citat iz istoimenog filma, "Nije lično, strogo je poslovno", čine ga relikvijom za ljubitelje gangsterskih filmova i muževnosti.

"Osveta" je drugi pametni telefon koji krasi zlatna lobanja i gravure oštrica, uz siluetu Tomasa Šelbija, glavnog mafijaškog bosa iz popularne serije "Peaky Blinders". Kućište modela je napravljeno od titanijuma i ukrašeno je dugmadima od 18-karatnog zlata. Ova opcija je prvi put primenjena u kolekciji Desperado Mafia za modele Kum i Osveta.

Oštrica nije jedino "oružje" iz novog izdanja. Kolekcija takođe uključuje model Capone, čije je telo prekriveno dekorativnim tragovima metaka, preko kojih je primenjen citat iz filma "Neprikosnoveni" - "Nikad ne prestaj sa borbom dok borba nije gotova."

Cene za ažuriranu kolekciju "gangsterskih" pametnih telefona počinju od 8,060 dolara za iPhone 15 Pro Capone (128 GB). Najskuplji model je iPhone 15 Pro Max (1 Tb) Osveta koji će vas koštati 10,270 dolara.

*Kolekcija je umetnička fikcija dizajnera, koja predstavlja isključivo zabavnu i dekorativnu prirodu elemenata, ne promovišemo oružje ni njegovu upotrebu.

Luxury Experience