Kim Kardašijan i Beats predstavljaju Pro slušalice u boji kože

Nije tajna da je Beats napravio odličan par bežičnih slušalica Beats Fit Pro.

Sa odličnim kvalitetom zvuka, pouzdanim trajanjem baterije, odličnim aktivnim poništavanjem buke i pametnim funkcijama koje podsećaju na vrhunske Apple AirPods, ove slušalice su naše omiljene na tržištu.

Sada, 10 meseci nakon njihovog prvobitnog lansiranja, Beats Fit Pro ponovo su dospele na naslovne strane zahvaljujući saradnji sa poznatim licem: Kim Kardašijan.

Beats je najavio tri nove boje za slušalice Fit Pro razvijene u saradnji sa rijaliti TV zvezdom i poslovnim mogulom Kim Kardašijan. Boje - nazvane Moon, Dune i Earth- dizajnirane su da budu aksesoar i dopunjuju bilo koju odevnu kombinaciju. Mnogo su neutralnije od ostalih boja u kojima Fit Pro dolaze, kako bi bile svestranije.

„Želela sam da se odvojim od ideje da slušalice moraju da budu crne ili u jarkoj boji koko bi se izdvojile svojim dizajnom“, rekla je Kardašijan u saopštenju za štampu. „Ova saradnja je posebna jer vam omogućava da se izdvojite, a Beats je poznat po stvaranju proizvoda koji pokazuju individualnost“.

„Kim je unela svoj prepoznatljivi minimalistički stil u prve Beats Fit Pro prilagođene slušalice“, rekao je Edi Kue, viši potpredsednik za usluge Apple kompanije. „Uzbuđeni smo što ćemo ljubiteljima muzike i mode ponuditi najinovativnije slušalice Beats u potpuno novoj, prelepoj paleti boja.“

Beats x Kim slušalice će biti dostupne za kupovinu u ograničenim količinama od 16. avgusta u SAD, Kanadi, Velikoj Britaniji, Francuskoj, Nemačkoj i Japanu, a sledećeg dana će se pojaviti u određenim Apple prodavnicama.

Njihova cena je 199,99 dolara, što je standardna cena po kojoj su Beats Fit Pro dostupne.

Luxury Experience