KidSuper x Louis Vuitton torba je zapravo potpuno funkcionalna kamera

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KidSuper (@kidsuper)

Louis Vuitton nastavlja da bude na naslovnicama čak i mesec dana nakon što je Farel Vilijams predstavio svoju debitantsku kolekciju muške odeće za francusku luksuznu kuću.

Kako se sezona jesen/zima 2023 približava modna kuća polako objavljuje nadolazeću kolekciju KidSuper dizajniranu za brend Louis Vuitton. Najistaknutiji skupi artikli iz kolekcije uključuju vezenu Varsity Blouson jaknu (MTO) od 34.000 dolara, MTO majicu od džinsa sa vezenim monogramom i odgovarajuće vrećaste pantalone od džinsa za sve sportove sa ručno primenjenim kristalima koje koštaju 22.400 dolara.

Osnivač KidSuper brenda, Dilan je zaista uradio sjajan posao, a sada je na Instagramu otkrio još jedan komad iz svoje kolekcije, ovog puta Louis Vuitton Camera torbu koja označava spajanje mode, funkcionalnosti i šarma vintage estetike. Revolucionarni komad podseća na starinske, ručne filmske kamere, a istovremeno nas vodi u budućnost. Moda je poznata po svojoj dualnosti, a ova torba se ne razlikuje po tome jer se može pohvaliti eksterijerom koji odražava nostalgiju prošlih godina i enterijerom koji sadrži najsavremeniju tehnologiju.

Da bi se unapredio koncept „forma prati funkciju“, Louis Vuitton Camera iznenađuje jer je u suštini reč o potpuno operativnoj kameri. Upakovana u legendarnu Louis Vuitton kožu, kamera predstavlja svedočanstvo posvećenosti slavnog brenda spajanju stila sa suštinom i sposobnosti KidSuper da kreira razigran, ali sofisticiran dizajn.

Intriga eskalira kada Dilan otkriva kompatibilnost kamere sa pametnim telefonima. Video snimci mogu biti prikazani na vašem telefonu, donoseći korisniku doživljaj u realnom vremenu. Objava na Instagramu dodatno je dirnula gledaoce isečkom akcije na pisti koju je snimio ovaj moderan gadžet tokom cenjene Pariske nedelje mode.

Torba - kamera je zaista je savršen saputnik za planetu prepunu kreatora sadržaja na svakom uglu. Iako su detalji oskudni, torba ima prostrane pregrade za opremu za fotoaparate, sočiva i dodatnu opremu.

LV Camera Bag iz kolekcije FW23 je dodatak ograničenog izdanja i pravi je "must have".

Luxury Experience