Jedinstvene boje našeg omiljenog aksesoara Huawei P30 Pro

Složićemo se da je, zbog neprestanog držanja u rukama, pametni telefon aksesoar broj 1 u našim životima.

Odavno je kod odabira mobilnog telefona njegov dizajn i izgled važan podjednako kao i njegove performanse. Zahvaljujući Huawei kompaniji, čiji su dizajneri prilikom osmišljavanja P30 serije, tačnije P30 Pro pametnog telefona bili inspirisani nekim od najlepših pojava u prirodi, nama su danas dostupne boje telefona koje su potpuno jedinstvene i drugačije od svih ostalih, čineći Huawei P30 Pro vašim svakodnevnim saputnikom kojeg nećete želeti da ispustite iz ruku.

Boje koje su dostupne – Breathing Crystal, Black, Aurora i, uskoro, Amber Sunrise – predstavljaju nebične pojave u prirodi ili neke od najinspirativnijih delova dana upravo zbog boja koje u tim trenucima preovlađuju.

Tako, na primer, boja Huawei P30 Pro telefona Breathing Crystal predstavlja deo dana u kojem se dočarava vreme kada je sunce visoko i nebo se presijava u raznim nijansama bele i predivne plave boje. Ovo je savršena varijanta za pojedince koji su kreativni, strastveni i puni života,  koji obožavaju da obogate svoj život novim iskustvima ali i da uz sebe nose boje koje su pun pogodak ove sezone. Nijanse ovog telefona savršeno će se slagati uz bilo koji dnevni ili noćni outfit koji „zahteva“ aksesoar u nijansama nežno plave, roze ili svetlucavo bele.

“Black is such a happy colour” - ovaj citat veoma često možemo videti u opisu fotografija na Instagramu, pogotovo ispod fotografija na kojima se nalazi neko ko je u crnoj odevnoj kombinaciji. Kompanija Huawei je stvorila P30 Pro telefon u nijansi Black inspirisana crnim, zvezdanim nebom. Pa tako, za sve one koji uživaju u crnoj boji i tajanstvenosti koju ona nosi, ali i smatraju da  crna boja predstavlja otmenost i daleko je od negativnog, Huawei P30 Pro u ovoj boji može biti pravi izbor.

Moć izbora je nešto u čemu svi uživamo. Pa tako, kada provedemo sate u prodavnici birajući savršeni autfit za neku priliku ili svakodnevno nošenje znamo da u trenutku kada izaberemo određeni komad odeće, to znači da smo doneli pravu odluku.

Sa odabirom telefona, često je situacija još ozbiljnija, jer znamo da je u pitanju nešto što ćemo uz sebe nositi svakodnevno i što će nas pratiti u svim situacijama koje nas snađu. Pa tako, bilo da smo oduševljeni zalaskom sunca koji želimo odmah da uslikamo ili izvadimo telefon da jedostavno upišemo nečiji broj, važno je da u svakom trenutku budemo zadovoljni njegovim izgledom.

Svesni toga, dizajneri kompanije Huawei osmislili su boje u kojima će svako moći da pronađe sebe i kroz njih se izrazi. Na vama je da od tri (uskoro četiri) dostupne boje odaberete svoju pravu i svoje svakodnevne outfite upotpunite najlepšim nijansama aksesoara koji nećete ispuštati iz ruku!