JBL: prve slušalice na svetu sa futrolom za punjenje i ekranom osetljivim na dodir

Tehnologija nam je donela sve vrste čuda tokom godina - ali futrola za punjenje sa ekranom osetljivim na dodir je nešto novo.

Audio kompanija JBL sa sedištem u SAD upravo je predstavila svoj najnoviji par vrhunskih bežičnih slušalica, Tour Pro 2 sa ekranom osetljivim na dodir koji krasi futrolu za punjenje.

JBL tvrdi da je futrola Tour Pro 2 prva takve vrste. Pogledajte je i razlika između nje i onih koje se isporučuju sa drugim slušalicama je jasna. Pametna futrola dolazi sa LED ekranom na dodir od 1,45 inča koji vam omogućava da prilagodite svoje iskustvo slušanja.

Ekran nije tu samo zato što je JBL uspeo da smisli način da ga integriše u uređaj. Uprkos svojoj maloj veličini, ekran ima stvarnu funkcionalnu svrhu. Moći ćete da ga koristite za biranje pesama, proveru vremena, promenu jačine zvuka, prebacivanje između funkcija i čitanje društvenih mreža i tekstualnih poruka bez potrebe da vadite telefon iz džepa. Takođe će vam omogućiti da pratite nivoe baterije, nešto što će ceniti svako ko stavi slušalice samo da bi utvrdio da je baterija prazna.

Tour Pro 2s uključuju sve što očekujete od para vrhunskih slušalica, uključujući drajvere od 10 mm, aktivno poništavanje buke sa režimom ambijentalnog zvuka i prostornim zvukom. One su kompatibilne sa Bluetooth 5.3 i na kraju će podržavati LE Audio. Takođe imaju šest mikrofona i VoiceAware tehnologiju za bolji prijem vašeg glasa tokom poziva, otpornost na vodu i najmanje 10 sati reprodukcije (mada to možete povećati na 40 koristeći futrolu).

Funkcija brzog punjenja vam takođe omogućava da dodate četiri sata baterije za samo 15 minuta.

Tražite novi par slušalica koje nisu Air Pod Pro? JBL bežične slušalice će se naći u prodaji ovog proleća. Biće dostupne u crnoj i u boji šampanjca, a koštaće 249,95 dolara.

Luxury Experience