Hestia može da pretvori bilo koji pametni telefon u vrhunski teleskop

Koliko ste puta pokušali da slikate pun mesec pametnim telefonom?

Bez obzira koliko puta ste pokušali, rezultat definitivno nije bio ono što ste imali na umu. Drugim rečima, ugrađene kamere u našim telefonima nisu dizajnirane da fotografišu neverovatno svetao (i udaljen) objekat okružen potpunim mrakom.

S druge strane, ako imate kameru sa nekim naprednijim podešavanjima, vaše fotografije bi definitivno bile bolje. Ali šta ako postoji proizvod koji je posebno dizajniran da snima uvećane fotografije objekata na noćnom nebu bez potrebe za kupovinom kamere od više hiljada evra? Sa Hestia by Vaonis, možete za nekoliko sekundi pretvoriti svoj pametni uređaj u teleskop za fotografisanje.

Nakon uspešne Kickstarter kampanje za ultra-kompaktan i pristupačan Vespera teleskop 2020. godine, Vaonis sada ima još jednu alternativu visokotehnološkim i skupim teleskopima. Veličine i težine prosečnog udžbenika, Hestia ima (patentirani) optički dizajn sa šest sočiva i optički zum od 25k koji radi u tandemu sa sočivom vašeg telefona za snimanje i gledanje objekata na nebu, danju ili noću. Zaista je prvi te vrste i jednostavan za upotrebu.

Jednostavno potrebno je da aktivirate Vaonis aplikaciju Gravity, koja vam pomaže da tražite zvezde, sazvežđa i planete, između ostalog. Zatim okrenite Hestia aparat prema svojoj meti i postavite telefon.

U svetu u kome modeli pametnih telefona brzo zastarevaju u korist novih, Hestia je dizajnirana da bude otporna na budućnost. Delovi koji podržavaju vaš pametni telefon na površini uređaja se lako podešavaju pomoću magneta, tako da možete primeniti skoro svaki model.

Luxury Experience