Heatbit – grejalica za rudarenje Bitcoina

Heatbit, prva lična grejalica na svetu koja rudari Bitcoin, zvanično je puštena u prodaju.

Nakon pokretanja Kickstarter kampanje 2021. i sticanja bezbednosnih sertifikata, kompanija je počela da isporučuje svoje prve grejalice za rudarenje u oktobru 2022. Heatbit omogućava svakome da podrži revoluciju decentralizovanog novca, dok je nagrađen za grejanje u bitkoinima.

Heatbit pruža zeleno i energetski efikasno rešenje za rudarenje kriptovaluta, pošto se emitovana toplota reciklira da bi se zamenili drugi uređaji za grejanje u domovima. Heatbit je dizajniran da zahteva istu energiju kao i običan grejač, na 1.400 V, i pogodan je za zagrevanje prostora do 17 m2. Imajući istu efikasnost kao i obični grejači, Heatbit uređaji istovremeno kopaju bitkoine za korisnike.

Da bi se obezbedilo udobno korisničko iskustvo, ove grejalice su napravljene da rade veoma tiho: pri punoj snazi, uređaji proizvode buku od <42 dB, slično tihoj biblioteci, zahvaljujući višestrukim rešenjima na čekanju za patent u zvučnoj izolaciji, kontroli vibracija i suzbijanju buke.

Heatbit je vrhunska grejalica sa prednostima, koja vam zarađuje dok tiho zagreva vašu sobu. Sa cenom od 1.199 dolara pokriva do 100% vaših računa za struju. Dostupna je u narandžastoj, beloj ili drvenoj obradi.

Luxury Experience