GRADO LAB-LUKSUZNE SLUŠALICE

Ručno izrađene mahagoni slušalice „GS1000i“ su definitivno jedan od najboljih proizvoda ovog tipa na najnovijem tržištu...

GS1000i“ koristi najnovije dinamične pretvarače a novi dizaj kabla sa osam provodnika pomaže pri posticanju savršenog zvuka. Novo drvo, kabal i sveukupni dizajn daju vrhunske rezultate u kontroli i stabilnosti gornjeg i donjeg opsega frekvencija.

Gradov GS1000i jastučasti dizajn udobno prianja na uši korisnika a balans između drajvera i „Wooden“ drajvera korisnicima daje željen zvuk. Sa ovim „jastuk“ dizajnom „GS1000i“ će biti jedne od najprijatnijih slušalica na današnjem tržištu.

Slušalice zadržavaju svoj „Grado“ zvuk sa bogatim vokalima, savršenom dinamikom i ultra finim visokim tonovima. Prezentacija je jako detaljna – balans ultra dubogih basova i finih visokih tonova daje korisniku brhunsko uživanje u najkvalitetnijem zvuku.

Ove slušalice daju neverovatnu mogućnost odvajanja i slojevitost muzike čiji efekat je  prosto zapanjujući. „GS1000i“ imaju cenu od 1.175 dolara i nisu za svačji džep ali oni koji postanu vlasnici će uživati u unikatnom kvalitetu zvuka koji vredi svakog utrošenog dinara.

 

D.Ć.