Gejmerski kokpit od 4.200 dolara za okorele ljubitelje video igara

Podsećajući nas na nešto iz naučno-fantastičnog filma, ovaj kokpit dolazi sa parom Gatling pušaka i gusenicama...

Ukoliko ste u potrazi za idejama koje će vam pomoći da dodate nešto zaista spektakularno svom gejmerskom okruženju, ovaj kokpit će biti idealna stvar za vas. U pitanju je J20 Gatling Battlestation brenda Cluvens, koji predstavlja savršeno sedište za duge gejming sesije. Pomerajući se uz pomoć gusenica, zajedno sa parom Gatling pušaka, ovaj kokpit nudi savršenu ergonomiju. Američka kompanija je predstavila 2.0 verziju svoje gejming stanice ove godine, koja je veća i snažnija u odnosu na svog prethodnika. Prema brendu Cluvens, J20 Gatling Battlestation je redizajnirana uzimajući u obzir kritike i sugestije korisnika.

Moramo naglasiti da gusenice uz pomoć kojih se ova gejming stanica kreće nisu pod naponom, tako da ih morate ručno pokretati. Ipak masivni nosač za monitor je motorizovan i omogućava vam da prilagodite savršenu visinu i ugao svojeg sedišta. Kada je nosač sasvim ispružen, gejming stanica je visoka 220 cm, što se može smanjiti na 150 cm kada je u najnižem položaju.

J20 Gatling Battlestation može biti opremljen sa tri monitora od 29 inča ili jednim monitorom od 49 inča. Nosač takođe poseduje antiglare osvetljenje, dok se položaj stolice kontroliše hidrauličnim motorima. Deo postavke su i tri prilagodive police na kojima možete držati miša, tastaturu i drugu neophodnu opremu. Pored toga, ova gejming stanica je dostupna u tri boje – crno/siva, crna i gvozdeno siva. Verzija 2.0 je dostupna za naručivanje, sa cenom od 4.199 dolara, ali moramo naglasiti da ona ne uključuje monitor i gejmerski hardver.

Luxury Experience