Gejmerska stolica ukrašena sjajnim kristalima Swarovski

Ako želite da dodate malo sjaja u svoj ritual igranja igrica - razmislite o kupovini ove blistave Vertagear stolice koja dolazi ukrašena mnoštvom Swarovski kristala.

Govorimo o novoj verziji PL4500 modela, koja se može pohvaliti vrhunskom ergonomijom i sjajem koji ide uz to. Sa kristalnom verzijom Vertagear logotipa ukrašenog na naslonu za glavu, stolica u trkačkom stilu nije drugačija. Takođe sadrži ponavljajući dijamantski uzorak napravljen od kristala na vrhu sašivenog naslona zajedno sa kraljevski ljubičastim detaljima koji joj daju holografski osećaj.

Novo izdanje dolazi sa 10-godišnjom garancijom i jedno je od najestetskijih komada koje smo videli u poslednje vreme. Napravljena je korišćenjem HygennX tehnologije i dolazi sa izdržljivom bazom, kao i montažom bez napora. Sadrži UPHR penu, Penta RS Caster, i robustan čelični okvir sličan uobičajenim verzijama PL4500.

Vertagear PL4500 stolice sa Swarovski kristalima zvanično su dostupne za prednarudžbinu. Želite li nadograditi svoju gejming rutinu?

Povezane teme