Elegantni telefon kreiran za dame

Kompanija poreklom iz Kine, Meitu, udružila se sa Britanskim muzejem, kako bi zajedno kreirali ograničeno izdanje V6 mobilnog telefona, koji je namenjen isključivo damama…

Ovaj mobilni telefon dobio je dodir ženstvenosti, zahvaljujući aplikacijama Rokoko dizajna sa spoljne strane. Inspiracija koja se krije iza njegovog dizajna, ogleda se u umetniku Antoinu Vatou, koji je bio jedan od najvažnijih i najcenjenijih Rokoko umetnika. Pastelno obojeni telefon prodaje se u kompletu sa futrolom od ECCO kože, kao i kompletom kozmetičkih četkica. Brend kaže da su ovu kombinaciju kreirali, kako bi se obratili direktno “ženskoj ekonomiji” sveta, odnosno kako to žene kažu, polovini regularne ekonomije.

Telefon sadrži pionirsku Meitu dual-pixel prednju kameru opremljenu OIS (Optical Image Stabilization) tehnologijom, nudeći kvalitet i performanse slične onima koje nam pružaju DSLR kamere, kao i magičnu AI (Artificial Intelligence) tehnologiju ulepšavanja, koja može primeniti različita facijalna poboljšanja, odnosno efekte specifičnim tonovima kože i licima različitih pola i dobi.

Ovaj telefon će verovatno najpopularniji biti zahvaljujući svom predivnom dizajnu, ali moramo naglasiti da ne želimo da kažemo da je ovaj telefon idealan za žene samo zato što je lep. Većina žena ne želi telefone koji su samo lepi, već žele dugotrajne baterije, upotrebljivost i korisne funkcije.

Ako vam se ovaj uređaj dopada, znajte da je dostupan za kupovinu sa cenom od 1.101 dolar.