Dyson predstavlja peglu za kosu od 500 dolara

Da li se i vi polako navikavate na Dyson tehnologiju koja želi da nam olakša živote?

Njihovi alati za lako sređivanje frizure, definitivno su napravili pravo revoluciju u ovom delu tržišta. Nakon supersoničnog fena za kosu, slavni brend se ponovo vraća na scenu sa jednim jako korisnim proizvodom. U pitanju je pegla za kosu, nazvana Corrale. Poput svih njenih prethodnika, ona će sačuvati vašu kosu u poređenju sa svojim konkurentima, koji ne uzimaju u obzir oštećenje kose tokom upotrebe.

Corrale pegla, sa druge strane, sadrži savitljive panele koji se prilagođavaju volumenu vase kose. Pored toga, Corrale je bežična pegla za kosu, što znači da je možete koristiti gde god poželite, a puni se do 100 % za samo sedamdeset minuta i može raditi između 30 i 60 minuta nakon toga.

Dalje, ona dolazi sa prilagodivom temperaturom rada, kako bi se prilagodila svakom tipu kose, dok će vam takođe omogućiti da u što manje prelaza, dobijete savršeno ravnu kosu.

Dyson Corrale pegla dolazi u dve boje – siva sa pink obodom, odnosno ljubičasta sa zlatnim, a njena cena je 500 dolara. Mnogi će reći da je ovo sjajna investicija, a mi ćemo vam dati priliku da to zaključite sami.

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Trend