DrivePod Professional Driving Simulator - definicija sim trke sa stilom

Paolo Kasti, italijanski arhitekta, dizajner i preduzetnik, osnovao je 2015. godine Studio Casti, a sada se nagrađivana dizajnerska firma nalazi na lokacijama kao što su Milano, Dablin, Majami i Šangaj.

Studio Casti ima dosta iskustva u dizajnu nameštaja i raznih proizvoda, a sada po prvi put kompanija kombinuje svoju stručnost iz dve oblasti u jedan projekat, kreiranjem DrivePod Professional simulatora vožnje.

Napravljen za pokretanje najsavremenijih trkačkih igara i softvera, ceo trkački uređaj je konstruisan oko kvadratnog okvira sa zaobljenim ivicama u kojem se nalaze zaobljeni ekran i stub upravljača. Okvir takođe uredno sadrži hardver, tehnološku opremu i druge pomoćne elemente uređaja. Pravougaona osnova postavljena na ram prekrivena je šinama - od kojih dve spoljne prihvataju sedište vozača, dok srednja šina drži sistem pedala. I unutrašnje i spoljašnje šine omogućavaju sedištu i pedalama da klize napred ili nazad u željeni položaj korisnika.

DrivePod nije dizajniran samo sa futurističkim i elegantnim dizajnom na umu, već i sa funkcionalnošću. Svi delovi se lako skidaju, tako da vam treba manje prostora da sve odložite kada se ne trkate.

Iako je Casti odlučio da predstavi svoje sedište i bazu u plavoj boji i nijansama šampanjca, DrivePod je dizajniran da se prodaje po narudžbini i teoretski će biti dostupan od različitih materijala i u brojnim bojama.

Nažalost, za sada Studio Casti DrivePod Professional Driving Simulator postoji samo kao digitalni render i čini se da neće ući u proizvodnju ili biti dostupan za prodaju u bilo kom trenutku u doglednoj budućnosti.

Luxury Experience