Diskretan pametni prsten vas podstiče da živite zdravije

Satovi koje nosimo na zglobu imaju dovoljno senzora da ne samo mere otkucaje srca, već ponekad čak i otkriju nepravilan srčani ritam.

Reći da smo preplavljeni zdravstvenim podacima preko nosivih uređaja zapravo nije preterivanje, ali problem je u tome što većina ljudi zapravo ne zna šta da radi sa ovim podacima osim što shvataju da treba da izgube težinu ili da se više kreću. Biti u stanju da shvatite ove podatke je na kraju važnije od samog pristupa njima, zbog čega ovaj moderan pametni prsten spaja hardver i softver kako bi nosiocima pružio podsticaj u pravom smeru u zdravom životu.

Skoro svi pametni satovi ovih dana pokazuju podatke kao što su broj otkucaja srca korisnika, koraci, trajanje sna, nivo kiseonika u krvi i još mnogo toga. Neki od njih već mogu ukazivati na to kada nešto nije u redu sa vašim telom, ali ne mogu vam dati dublji i holističkiji pogled na vaše zdravlje. Ultrahumani prsten, nasuprot tome, ne meri samo neke od istih metaboličkih biomarkera, kao što su varijabilnost otkucaja srca, temperatura i san već ih tumači u nešto što je lakše razumeti i, što je još važnije, pomaže vam da odmah nešto preduzmete.

Indeks pokreta, na primer, daje vam rezultat na osnovu vašeg ukupnog kretanja tokom dana, a ne samo tokom treninga u određeno vreme. Indeks spavanja uzima u obzir ne samo trajanje sna, već i različite faze sna kako bi utvrdio da li vam treba više faza dubokog sna. Vaš rezultat oporavka, s druge strane, uzima u obzir nekoliko biomarkera koji ukazuju na nivoe stresa i predlažu radnje za povratak u stanje ravnoteže.

Još bolje, Ultrahuman Ring isporučuje ove kritične zdravstvene informacije preko metaboličkog tragača koji neće stati na put vašem stilu. U stvari, čak može da učini da izgledate modernije sa svojim elegantnim opcijama boja, uključujući Cyber Grey, Bionic Gold, Aster Black i Space Silver. Spoljna titanijumska školjka je presvučena volframovim karbidom za vrhunsku izdržljivost, dok glatka unutrašnja školjka koristi hipoalergenu epoksidnu smolu medicinskog kvaliteta za maksimalnu udobnost. Prsten je takođe vodootporan, tako da plivanje ili neočekivani pljuskovi neće biti problem.

Znati koliko ste koraka napravili ili koliko brzo vam srce kuca nije dovoljno. Razumevanje šire slike je ključno u poznavanju ispravnih radnji koje treba preduzeti da biste poboljšali svoje zdravlje i spasili život. Kroz kombinaciju pametnog softvera i prelepog hardvera, Ultrahuman Ring nudi ovu dublju istinu o stanju vašeg tela i izgleda elegantno!

Luxury Experience