Da li je ovo najskuplji iPhone 15 na svetu?

Ukrašen sa 570 dijamanata, dizajnerski telefon će se prodavati za neverovatnih 564.000 dolara…

Proizvodi kompanije Apple često idu ruku pod ruku sa visokim cenama. Obožavaoci su s nestrpljenjem odvajali novac za najnoviji iPhone 15, koji se očekuje da će biti lansiran na događaju 12. septembra. Međutim, biće ostavljeni sa spuštenim vilicama, praznijim džepovima i zapanjenim pogledima jer luksuzni je (kao po običaju) brend Caviar podigao koeficijent luksuza uređaja na mnogo viši nivo sa neverovatnom cenom od 564.000 dolara. Caviar verzija je ukrašena sa čak 570 dijamanata i sijaće u poređenju sa skoro 1.000 dolara vrednim iPhone 15 Pro ili Pro Max modelima, koji bi trebali koštati oko 2.300 dolara.

Ruski luksuzni brend poznat po kreiranju ekskluzivnih prilagođenih modela nazvao je ovu lepoticu "Diamond Snowflake" i mogla bi biti jedan od najskupljih iPhone uređaja na svetu. Na sajtu stoji: "Sva blistavost zimskog mraza koncentrisana je u najskupljem iPhone modelu na svetu. Caviar je posuo dijamantski sneg na telo pametnog telefona kako biste mogli da uživate u njegovom prelepom sjaju."

iPhone se ponosi kućištem od 18-karatnog belog zlata, ukrašenim sa 570 luksuznih dijamanata, i Snowflake Graff ogrlicom u centru. "Rastavili smo Snowflake dijamantsku ogrlicu kompanije Graff i koristili njen očaravajući privezak u obliku pahuljice da ukrasimo pametni telefon", objasnio je Caviar. "Ne morate da brinete o autentičnosti dijamantske pahuljice - dobićete sertifikat brenda Graff u luksuznoj poklon kutiji."

Za one sa sklonostima ka raskoši i obaranju rekorda, ovaj iPhone od 564.000 dolara možda je prava stvar. Dolazi u dva modela, iPhone 15 Pro ili iPhone 15 Pro Max.

Luxury Experience