Slušalice koje transformišu posao u zabavu

Globalni tehnološki lider Cisco i vrhunski audio brend Bang & Olufsen udružili su snage kako bi predstavili Bang & Olufsen Cisco 950 – bežične slušalice dizajnirane posebno za profesionalce u pokretu.

Bang & Olufsen Cisco 950 obećavaju neuporedivo korisničko iskustvo sa simfonijom funkcija. Sa produženim trajanjem baterije, zvukom visoke vernosti, prilagodljivim aktivnim poništavanjem buke, glasovnim obaveštenjima u uhu, kontrolama na uhu i Bluetooth 5.2 za brzo povezivanje, ove slušalice redefinišu ono što je moguće u domenu prenosivog zvuka.

Prepoznajući sve veću potražnju za multifunkcionalnim uređajima koji se neprimetno integrišu i u posao i u lični život, Cisco i Bang & Olufsen partnerstvo je otišlo korak dalje. IT administratori sada mogu bez napora da održavaju i bezbedno ažuriraju slušalice preko Cisco Control Hub platforme. Optimizovane su za Webex Meetings i Calling, što osigurava kristalno čist zvuk tokom virtuelnih sastanaka i konferencijskih poziva. Kontrole poziva i određivanje prioriteta za pozive i sastanke obezbeđuju nesmetano i neprekidno iskustvo saradnje. Značajno je da su ove slušalice nezavisne od platforme i bez napora se uparuju sa Android i iOS uređajima bez ugrožavanja kvaliteta zvuka. Ova raznovrsnost omogućava korisnicima da neometano prelaze sa jednog uređaja na drugi, prilagođavajući se dinamičnoj prirodi modernog rada.

Napravljene sa elegantnim ergonomskim dizajnom, Bang & Olufsen Cisco 950 slušalice ne prave kompromise u pogledu udobnosti. Slušalice dolaze sa četiri seta silikonskih vrhova i jednim parom penastih vrhova, omogućavajući korisnicima da prilagode svoje pristajanje na osnovu ličnih preferencija. Ova posvećenost udobnosti osigurava da profesionalci mogu da nose ove slušalice duže vreme bez žrtvovanja stila ili dobrobiti.

Bang & Olufsen Cisco 950 će biti dostupne za naručivanje počevši od novembra.

Luxury Experience