Cipod - kućni bioskopi po meri

Hteli to da priznamo ili ne, pandemija je dramatično promenila način na koji živimo, radimo i zabavljamo se.

Po svemu sudeći, i nekoliko godina nakon karantina i održavanja fizičke distance, navike koje smo tada stekli su se zadržale u svesti većine ljudi. Kako provodimo više vremena u udobnosti i sigurnosti naših domova, popularnost privatnih prostora za zabavu je porasla, a tu na scenu stupa CIPOD kućni bioskop.

CIPOD je jedino mesto na svetu gde ulazite u um reditelja, muzičara, montažera i inženjera bioskopa. To je neuporedivo kinematografsko iskustvo i nalazi se na vrhuncu kvaliteta, usluge i stručnosti na globalnom nivou.

CIPOD privatni bioskopi su potpuno prilagodljivi stilu vašeg doma, bilo da se odlučite za tradicionalnu unutrašnju ili spoljnu bioskopsku salu potpuno otpornu na vremenske uslove. „Kućni bioskopi“ su unapred napravljeni u fabrici, a zatim se transportuju i postavljaju na željenu lokaciju za nekoliko dana, bez potrebe za građevinskim radovima na licu mesta.

3D materijali koji osciluju zvuk kombinuju se sa JBL Synthesis audio sistemima i DOLBY ATMOS za potpunu bioskopsku imerziju. Najbolji 4K ultra-HD projektor kompanije SONY u kombinaciji sa projekcijom Ultimate Screens u razmeri 16:9 ili ekranom anamorfnog odnosa bioskopa 2.39:1, pruža kvalitet slike bez premca.

Cipod je san za arhitekte i dizajnere jer mogu da uklope paletu boja ili da dodaju posebne karakteristike kao što su bar ili prostor za kokice bez žrtvovanja tehnike...

CIPOD nije još jedno rešenje za kućni bioskop - kada jednom vidite i doživite CIPOD ostavljate spoljni svet za sobom.

Luxury Experience