Caviar predstavlja ultra luksuznu Samsung Galaxy S20 Ultra verziju

Ukoliko volite da igrate karte, vrlo je verovatno da ćete se zaljubiti u novi Caviar telefon…

Ovog puta, slavni brend poznat po kreiranju luksuznim verzijama najnovijih mobilnih telefona, ovog puta je predstavio Galaxy S20 Ultra model, koji je dizajniran po ugledu na špil karata. Samsung uređaj poseduje najbolju moguću tehnologiju sa 10 x Hybrid Zoom i 100 x Digital Zoom opcijama, a Caviar brend je na svoj svojstveni način unapredio ovaj model i preneo ga preko sasvim nove granice luksuza.

Sve u svemu, najnoviji Caviar model inspirisan je znakovima iz špila karata: srcem, karoom, trefom i pikom, a predstavljen je u verzijama Džokera i četiri asa. As modeli imaju zadnji panel napravljen od crveno/crnog kompozita ili oniksa, sa reljefnom figurom asa koji je prekriven zlatom i Caviar logoom, koji je graviran na zlatu. Ipak, Samsung Galaxy S20 Ultra Fortune Gold Joker je zaista posebno izdanje.

Kreiran sa Džoker reljefom kreiranim od premijum 24-kratnog zlata, sa detaljima od crnog oniksa, kirinit kompozita, tri rubina i isto toliko safira, Galaxy S20 Ultra Fortune Gold Joker je najintrigantniji model telefona kreiran do danas. Kao omaž Ajncu, svaka varijanta u kolekciji je ograničena na dvadeset jedan komad, pri čemu As izdanja koštaju po 5.290 dolara, dok Gold Joker edicija košta 39.900 dolara.

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Trend