Caviar predstavlja Samsung S24 Ultra od 9000 dolara inspirisan Teslom

Više slika

Više slika

Kompanija Caviar je najpoznatija po svojim vrhunskim verzijama iPhone telefona koji su prilagođeni najneobičnijim i najluksuznijim materijalima.

Prilagođeni iPhone sa ugrađenim Rolex Daytona na poleđini je verovatno najbolji primer za objašnjenje kako izgledaju telefoni koje Caviar prilagođava za bogatu klijantelu. Međutim, ovog puta, kompanija je smislila nešto veoma jedinstveno, što nije optočeno draguljima ili retkim metalima.

Umesto toga, najnoviji modifikovani Samsung Ultra S24 prilagođen je da izgleda kao Tesla Cybertruck. Pametni telefon ima dizajn inspirisan futurističkim izgledom električnog automobila sa karoserijom od nerđajućeg čelika, koji je postao statusni simbol otkako je pušten u prodaju.

Poleđina telefona Samsung S24 Ultra imitira mnoge elemente dizajna Cybertruck automobila, uključujući šoferšajbnu, krovni otvor, kao i prednja i zadnja svetla. Karoserija je u potpunosti izrađena od titanijuma za vazduhoplovstvo, dok su crveni i beli detalji napravljeni korišćenjem emajla u boji. Osim estetskih modifikacija, telefon ostaje nepromenjen.

Caviar će napraviti samo 99 primeraka S24 Ultra inspirisanig Cybertruck Tesla automobilom, a svaki je dostupan po ceni od 8.770 dolara.

Luxury Experience