Caviar predstavlja prvi prilagođeni Samsung S24 ultra sa mehaničkim časovnikom i detaljima od zlata

Više slika

Više slika

Slavni brend za prilagođavanje mobilnih telefona i drugih hi-tech uređaja, Caviar, predstavio je svoje najnovije izdanje, Samsung Galaxy S24 Ultra, dekorisan turbijonom i zlatnim zmajem, sa cenom od 15.000 dolara...

Ova nova kolekcija posvećena je veličanstvenosti Samsung brenda, zmaju među tehnološkim kompanijama. Kao što verovatno već znate, Caviar je i ranije sarađivao sa kompanijom Samsung i koristeći retke i plemenite materijale ulepšavao njihova sjajna izdanja. Ovog puta, Caviar dizajneri su bili inspirisani prezentacijom Galaxy Unpacked koja je održana 17.januara. Zapravo, tim je razmišljao kako da stvori prilagođeni Samsung Galaxy S24 Ultra koji održava izuzetnost i veličanstvenost Samsung brenda.

Tako je nastala nova kolekcija prilagođenih mobilnih telefona, nazvana Era of Dragon, koja okuplja ključne simbole tehnološke kompanije – zvezde, vreme i zmaja. Zmaj, koji se smatra simbolom moći na Istoku, savršeno se povezuje sa brendom Samsung. Satovi simbolizuju vreme, odnosno vreme Samsung brenda koje nastupa sa njihovom novom flagship linijom, dok zvezde prikazuju prvi simbol globalne kompanije, izveden iz njenog imena – Sam sung u prevodu sa korejskog znači Tri Zvezde.

Flagship model kolekcije Era of Dragon je Samsung S24 Ultra Yong, čija cena iznosi 15.000 dolara. Model je ukrašen tri zvezde, referencom na prvi Samsung logo, turbijonom od jednog minuta sa zelenim brojčanikom i reljefom istočnog zmaja prekrivenog zlatom od 24 karata. Zmaj bi trebalo da donese sreću svim zaljubljenicima u Samsung u novoj godini, koja je prema istočnom kalendaru Godina Zelenog Zmaja.

Turbijon sat ukrašava pametni telefon, a predstavlja složeni mehanizam koji omogućava nivelisanje dejstva zemljine gravitacije i preciznosti u merenju vremena. Ovakav sat je veoma teško ugraditi u kućište mobilnih telefona, pa će u prodaju biti pušteno samo 24 modela.

Kolekciju dopunjuju modeli ukrašeni znacima zodijaka. Ono što ih povezuje s flagship modelom je ideja kombinovanja istočnih i zapadnih kultura i sreće koju donose zvezde. Kompanija spaja mudrost zapadnih i istočnih tradicija kako bi pojačala veličanstvenost i uspeh. Nije slučajno što su zvezde izabrane kao glavni simbol za Samsung, simbolizujući sreću.

Cena flagship modela iznosi 15.070 dolara, dok cena zodijačkih modela počinje od 9.340 dolara.

Luxury Experience