Caviar predstavlja prvi prilagođeni iPad Pro 2024 na svetu sa tematikom Deadpoola

Više slika

Više slika

Nakon dugo očekivanog Apple Eventa 2024, Caviar, lider u ultra-luksuznim prilagođenim telefonima i elektronici, sa ponosom predstavlja Criss-Cross, limitiranu ediciju prilagođenog iPad Pro 2024, čija cena premašuje 10.000 dolara...

Caviar je premium brend specijalizovan za kreiranje ekskluzivnih, ručno izrađenih i limitiranih luksuznih pametnih telefona, tableta i dodataka. Kompanija koristi dragocene materijale i retke završne obrade kako bi svakodnevne uređaje pretvorila u umetnička dela. Ovaj put, Caviar je inspiraciju crpio iz Apple Eventa 2024 kako bi prilagodio najnapredniji tablet - iPad Pro 2024.

"Apple Event 2024 bio je izvor velike inspiracije za ceo tim Caviar. U našem procesu rada smo napustili princip 'tankog i laganog' u korist 'snažnog i brutalnog' kako bismo pokazali da iPad Pro 2024 može biti drugačiji i jedinstven," komentarisala je Ana Al Hosani, šefica za odnose s javnošću, Caviar International.

Criss-Cross otelotvoruje smeli duh Dedpula, udišući dim iz cevi njegovih Desert Eagle pištolja nakon što je jednim metkom pogodio tri plaćenika. Uređaj se može pohvaliti kućištem od titanijuma sa premium PVD premazom, koji se koristi u proizvodnji najfinijih švajcarskih satova. Dva dekorativna Desert Eagle Mark XIX pištolja, karakterističnog oružja Vejda Vilsona, pažljivo su izrađena od titanijuma vrhunskog kvaliteta i ugrađena u kućište. Ploča od 24-karatnog zlata koja okružuje pištolje dodaje dašak luksuza, a moramo naglasiti da su svi elementi dekorativnog karaktera.

Izvanredne tehničke specifikacije su razlog zašto je iPad Pro 2024 izabran za ovaj dizajn. Ovo nije samo deo koji pravi izjavu; Criss-Cross je napravljen za izvanredne performanse. Unutrašnje komponente iPad Pro 2024 osiguravaju besprekorno korisničko iskustvo, dok zadivljujući Liquid Retina XDR ekran pruža neuporedive vizuale.

Samo 99 jedinica Criss-Cross biće proizvedeno, čineći ga pravim kolekcionarskim predmetom za ljubitelje tehnologije. Cena počinje od 10.000 dolara.

Luxury Experience