C-SEED i Porsche Design predstavljaju najveći sklopivi TV na svetu za eksterijere

C SEED 201 TV obavija ultra-moćnu tehnologiju u rigorozno modernizovanu estetiku dizajna koju je kreirao Porsche Design Studio.

Istina je da ovo nije veliko iznenađenje, pošto je C-SEED već otkrio svoje namere. Ranije ove godine, predstavio je predivan, sklopivi televizor koji je praktično izgledao kao umetničko delo. Sada, proizvođač visoke tehnologije lansira najsavremeniji MicroLED TV, prvi sklopivi televizor dizajniran za zabavu na otvorenom.

Jednostavnost oblika, kvalitet, izdržljivi materijali visokog kvaliteta i besprekorna izrada kombinovani su u strogo impozantnoj instalaciji. Spoljni TV ekran C SEED 201 sakriven je u svom podzemnom kućištu za skladištenje, čekajući da se aktivira jednostavnim pritiskom na dugme na daljinskom upravljaču. Potrebno je 15 sekundi da postigne svoju punu visinu od 4,65 m, dok se sedam masivnih LED panela otvaraju jednako bešumno u narednih 25 sekundi.

Paneli se međusobno spajaju da bi formirali TV ekran sa revolucionarnom snagom piksela za slike ultra visoke rezolucije na bilo kom dnevnom svetlu i vremenskim uslovima, uključujući i direktno sunce. Svaka od preko 2.220.640 LED dioda obrađuje podatke slike do 100.000 puta u sekundi, omogućavajući C SEED 201 da prikaže 281 trilion blistavih boja. Nijedna druga TV tehnologija ne generiše tako izvanredan spektar boja sa sličnom preciznošću i pouzdanošću. Sa istom lakoćom, televizor širokog ekrana C SEED 201 uranja u zemlju radi uštede prostora kada se ne koristi.

Od svih TV ekrana velikog formata za privatnu upotrebu, LED ekrani proizvode daleko najsjajnije boje. Ništa se ne može takmičiti sa zapanjujućim rasponom živih boja visoke rezolucije koje oživljavaju ekran C SEED 201.  

Što se tiče akustike, zvučni sistem C SEED 201 se sastoji od 12 širokopojasnih zvučnika za levi i desni audio kanal i 3 sabvufera za niske frekvencije. Ovi zvučnici su posebno dizajnirani da izdrže upotrebu na otvorenom. Konačno, u srži C SEED 201 je multi-izvorni medijski server koji prenosi 4K HD video i audio podatke na spoljni TV ekran povezujući sve postojeće uređaje preko HDMI. Bežični daljinski upravljač sa svojim monolitnim dizajnom kontroliše svu kinetiku, uključujući podešavanja visine i ugla, i sve druge funkcije televizora.

Iako je C SEED 201 vodeći dizajn, uređaj će takođe biti dostupan u manjoj konfiguraciji od 144 inča. Proizvođač još nije objavio nikakve informacije o cenama, ali 165-inčni N1 TV koji je predstavljen ranije ove godine košta oko 190.000 dolara.

Za više informacija i tehničkih karakteristika možete da posetite sajt kompanije C SEED.

Luxury Experience