Bowers & Wilkins Px8 slušalice u ekskluzivnom McLaren izdanju

Od 2015. godine, svi novi McLaren automobili su opremljeni ozvučenjem Bowers & Wilkins, a sada su dva britanska proizvođača premijum proizvoda odlučili da proslave još jednu godišnjicu zajedničkog rada.

Kao deo zajedničkog projekta, lansirane su bežične slušalice Bowers & Wilkins Px8 u ekskluzivnom McLaren izdanju. Bežične slušalice su napravljene u Galvanic Grey boji, koja je upotpunjena akcentima prepoznatljive Papaya Orange nijanse proizvođača automobila.

U slušalicama se nalaze pogonske jedinice Carbon Cone od 40 mm napravljene po meri, čija je pozicija unutar svake slušalice optimizovana da obezbedi konstantnu udaljenost od ušiju slušaoca sa bilo koje tačke. Zvučnici rade u kombinaciji sa digitalnom obradom signala koju je dizajnirao Bowers & Wilkins kako bi isporučili 24-bitni kvalitet zvuka visoke rezolucije iz vodećih servisa za strimovanje. Obezbeđena je i podrška za Qualcomm aptXTM kodek.

Sistem aktivnog poništavanja buke koristi šest ugrađenih mikrofona, od kojih su dva odgovorna za analizu nivoa buke, prenos glasa i podešavanja snage zvučnika. Ako je potrebno, Px8 McLaren Edition se može povezati sa izvorom zvuka preko 3,5 mm kabla ili USB-C konektora, a aplikacija za pametne telefone Bowers & Wilkins je obezbeđena za optimalno podešavanje slušalica.

Uz pomoć softvera možete da konfigurišete režime smanjenja šuma i podesite postavke, kao i da pratite napunjenost baterije – kompanija obećava 30 sati rada bez dopunjavanja.

Cena Bowers & Wilkins Px8 McLaren Edition slušalica je 799 evra.

Luxury Experience