Bowers & Wilkins Px8 slušalice - spoj mode i funkcionalnosti

Više slika

Više slika

Moda i funkcionalnost su odavno neraskidivo povezani u svetu slušalica, a Bowers & Wilkins je ovu uniju podigao na luksuzne visine sa svojom najnovijom ponudom - slušalicama Px8...

Ove slušalice su više od samo slušnog uređaja - one su modni izraz. Bowers & Wilkins već postavio visoke standarde sa svojim prethodnim modelom Px7 S2, ali Px8 ima za cilj da podigne letvicu još više. Sa premium materijalima poput Royal Burgundy Nappa kože i zlatnih detalja, ove slušalice donose neviđenu sofisticiranost na tržište.

Spoljašnjost Px8 slušalica je pravo remek-delo, ne samo u Royal Burgundy i Gold izdanju, već i u klasičnim crnim i braon opcijama. Sva tri modela se ponose jednostrukom konstrukcijom od livenog aluminijuma koja se graciozno savija prema vašim ušima, završavajući se dijamantskim rezom preko svake eliptične logotipske ploče. Britanski brend je pažljivo odabrao materijale koji ne samo da su oličenje elegancije, već obećavaju i trajnost. U suštini, Px8 je postao epitom sofisticiranosti, možda čak nadmašujući svoje ekonomičnije prethodnike u estetici.

Kompanija tvrdi da Px8 prevazilazi svog prethodnika po pitanju kvaliteta zvuka, što nije mala stvar. Ove slušalice su opremljene Carbon Cone drajv jedinicama koje potiču iz Bowers & Wilkins visokih zvučnika. Dodajte tome i vlasničku tehnologiju obrade digitalnog signala, i dobijate slušalice koje nude zvuk visoke rezolucije od 24 bita, luksuzan koliko i same slušalice izgledaju.

Još jedan značajan aspekt su akustičke prilagodbe Px8 slušalica. One nude poboljšan odziv i smanjenje distorzije na različitim frekvencijama, što čini da doživljaj reprodukcije zvuka bude prirodniji. Ovo unapređenje ih čini snažnim konkurentom drugim visokokvalitetnim slušalicama na tržištu.

Ali spoljašnji luksuz nije samo za prikaz. Bowers & Wilkins nije žrtvovao udobnost zarad stila. Px8 teži svega 320 grama i dizajniran je da udovolji i nosiocima naočara za produžene periode korišćenja, čineći ih jednim od najudobnijih visokokvalitetnih izbora koji su dostupni.

Px8 zadržava već odličnu funkciju aktivne eliminacije buke iz Px7 S2 modela. Što se tiče bežične povezanosti, kompatibilan je sa Qualcomm aptX Adaptive Bluetooth kodekom. Takođe dolazi sa unapređenom Bowers & Wilkins Music kontrolnom aplikacijom koja omogućava korisnicima da integrišu usluge strimovanja muzike poput Deezer, Qobuz ili Tidal.

Za glasovne komande, svaka slušalica sadrži mikrofon, pored dva mikrofona sa svake strane koji se bave eliminacijom buke. Kontrole su lako dostupne, sa jednim tasterom na levoj strani i klasičnim traka tasterom sa tri dugmeta na desnoj strani za kontrolu glasnoće i reprodukcije.

Ne brinite o potrošnji energije. Px8 obećava 30 sati reprodukcije i može povratiti sedam sati trajanja baterije sa samo 15-minutnim punjenjem. Iako je glavna atrakcija Bluetooth 5.2 strimovanje, ove slušalice takođe nude USB-C povezivanje za tradicionalno slušanje, iako se moraju uključiti čak i u žičanom režimu.

Da li Px8 opravdava svoju premijum cenu u odnosu na Px7 S2 zavisi od toga šta tražite. Ako želite da napravite stilsku izjavu, a da pritom ne žrtvujete kvalitet zvuka, ove slušalice bi trebalo da budu na vašem radaru. Estetika, udobnost i profil zvuka su nesumnjivo vrhunski. Dakle, ako ste spremni da potrošite 699 dolara za osnovni model ili 100 dolara više za posebne McLaren i 007 izdanja, ne kupujete samo slušalice, već ulažete u komad luksuza.

Luxury Experience