Bowers & Wilkins Pi5 S2 i Pi7 S2: nove bežične slušalice za zvuk bez premca

Nastavljajući da podiže lestvicu u domenu bežičnih slušalica, britanski audio brend Bowers & Wilkins je upravo predstavio svoje najnovije slušalice: Pi7 i Pi5 S2.

Bežične slušalice imaju duži vek trajanja baterije, poboljšanu povezanost i naravno, kvalitet zvuka bez premca.

Tradicionalne žičane slušalice možda će i dalje biti cenjene od strane onih koji traže besprekoran zvuk, posebno kada slušaju muziku, ali za slušanje u pokretu, sa pametnog telefona ili bilo kog drugog prenosivog uređaja, vrhunske bežične slušalice nude udobnost, jednostavnost i fleksibilnost. S druge strane, svako ko želi da kupi takav par pomalo je zbunjen zbog neverovatnog širokog spektra proizvoda na tržištu.

Na vrhu ovog asortimana došla su dva potpuno nova modela koje je upravo lansirala kompanija Bowers & Wilkins: Pi7 S2 i Pi5 S2 koje predstavljaju drugu generaciju True Wireless modela ovog brenda.

Slušalice serije Bowers & Wilkins Pi S2 su prava mini čuda. Njihove male dimenzije obuhvataju pojačala, mikrofone, kontrolne funkcije i bateriju u kućištu svake slušalice.

Vodeći model Pi7 S2 ima četiri 9,2 mm audio pogonske jedinice – svaka sa sopstvenim pojačalom – zajedno sa drajverom visoke frekvencije. Pi5 S2 koristi jedinstveni audio drajver od 9,2 mm u svakoj slušalici.

Originalne Pi7 i Pi5 su dizajnirane da isporuče visokokvalitetne performanse u frekventnom spektru. Dva nova S2 modela dodaju poboljšanu povezanost i trajanje baterije. Unutar kućišta svakog uređaja, redizajnirana antena povećava Bluetooth domet na približno 25 metara kako bi se osigurala još stabilnija veza.

Sa trajanjem baterije produženim na pet sati pre nego što je potrebno potpuno punjenje, brzo punjenje od samo 15 minuta može dodati još dva sata vremena slušanja.

Oba modela uključuju aplikaciju Bowers & Wilkins Music, koja podržava strimovanje visokog kvaliteta preko servisa kao što su Qobuz, TIDAL i Deezer direktno sa pametnog telefona korisnika ili bilo kog drugog kompatibilnog mobilnog uređaja.

Slušalice se takođe mogu povezati sa eksternim izvorom, kao što je sistem za zabavu tokom leta, što ih čini idealnim za česte putnike. Interfejs sa jednim dugmetom na slušalici kontroliše sve i kombinovan je sa podrškom Google Assistant ili Siri.

Pored funkcija koje pružaju, nove slušalice imaju veoma lep i moderan dizajn. Pi7 S2 (399 USD po paru) dolaze u satensko crnoj, beloj i ponoćno plavoj boji, dok Pi5 S2 (299 dolara po paru) dolaze u sivoj, tamnosivoj, prolećnoj nijansi jorgovana i zelenoj nijansi žalfije.

Za više informacija, možete posetiti sajt brenda Bowers & Wilkins.

Luxury Experience