Dyson Zone slušalice pružaju kvalitetan zvuk i visokokvalitetan vazduh

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dyson (@dyson)

Iako možda izgledaju kao da potiču iz naučno-fantastičnog filma, Dyson Zone slušalice postoje u stvarnom svetu.

Slušalice Dyson Zone, koje dolaze sa funkcijama za poništavanje buke i za prečišćavanje vazduha, kreću u prodaju ovog meseca, po ceni od neverovatnih 949 dolara. Ove slušalice su drugačije od bilo čega što smo do sada videli, zahvaljujući inovativnoj tehnologiji kompanije.

Nakon sedam godina rada na Zone, Dyson je napravio par slušalica sa mogućnošću da vam pruže čist vazduh uz savršen zvuk. Vizir koji pokriva nos i usta se magnetski pričvršćuje za slušalice, bez dodirivanja lica. Dvostepeni sistem prečišćavanja zatim filtrira isparenja i zagađivače, a prečišćeni vazduh vam se isporučuje preko dva toka. Kada koristite režim automatske aktivnosti, ugrađeni akcelerometar meri vašu brzinu kretanja i menja količinu protoka vazduha na osnovu brzine disanja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dyson (@dyson)

Sa druge strane, Dyson takođe funkcioniše kao par standardni slušalica. Osam mikrofona poništava pozadinsku buku, uz smanjenje zvuka od 38 decibela. Ako slušalice koristite isključivo za poništavanje zvuka i buke, možete očekivati impresivnih 50 sati trajanja baterije. Ali ako dodate funkcije za prečišćavanje vazduha, taj ukupan broj pada na samo četiri sata.

Za početak, slušalice će biti dostupna u dve boje: Ultra Blue/Prussian Blue i Prussian Blue/Bright Copper. Sve dok vam ne smetaju blage vibracije vizira, ove slušalice se čini idealnim za one od nas koji živimo u gradovima, gde ko-zna-šta kruži našim vazduhom u bilo koje doba dana. Ali čak i bez dodatnih zdravstvenih prednosti, par slušalica za poništavanje buke sa 50 sati trajanja baterije zaslužuju našu pažnju.

Luxury Experience