Bežični zvučnici koji menjaju vaše svakodnevno iskustvo

Američki brend, Harman Kardon, najpoznatiji po svojoj visoko kvalitetnoj audio opremi i uređajima, najavio je lansiranje svog najnovijeg zvučnog sistema…

Nazvan Radiance 2400, u pitanju je bežični kućni audio sistem koji se sastoji od dva ultra tanka podna zvučnika, sabvufera i digitalnog haba, koji zajedno proizvode bogati i detaljni zvučni pejzaž. Radiance 2400 sadrži Harman Kardon patentiranu Constant Beamwidth tehnologiju koja ujedinjuje 24 precizno kalibrisana provodnika od 1.25 inča, kako bi emitovala istu zvučnu pokrivenost od jednog ugla do drugog u svakoj prostoriji u kojoj se nađe. Radiance zvučni sistem ispraćen je i stilskim dizajnom bežičnih podnih zvučnika.

Tanani stubovi visoki su 1.8 metara, dok su široki samo 51 mm i duboki 58 mm. Podni zvučnici opremljeni su Harman Kardon Digital Loop Amplifier tehnologijom koja ispravlja prirodne greške i distorzijske anomalije koje se dešavaju sa digitalnom amplifikacijom.

Štaviše, desetoinčni sabvufer od 200W obećava izuzetne bas performanse. Digitalni hab može se povezati sa televizorima i drugim audio-video uređajima, dok Wi-Fi omogućava jednostavan pristup servisima za strimovanje muzike.

Korisnici vrlo lako mogu kontrolisati ovaj sistem kroz multifunkcionalni LCD panel osetljiv na dodir ili uključeni Bluetooth bežični daljinski upravljač. Harman Kardon opisuje Radiance 2400 kao savršenu mešavinu uglađenog, minimalističkog dizajna i premijum materijala, uz akustičnu superiornost.

Kako saznajemo, ovaj komplet će moći da se poruči po ceni od 4.000 € kod odabranih dilera, a već sada je proglašen za pobednika CES 2021 Innovation Award.