Besprekorne slušalice za ljubitelje visoke tehnologije i vintage stila

Predstavljamo vam novu interesantnu saradnju: Master & Dynamic brend udružio se sa luksuznim brendom naočara, Oliver Peoples, kako bi zajedno kreirali modernu kolekciju, finiširanu specijalnim detaljima…

Acetati koji su korišćeni za izradu ove kolekcije delo su italijanske marke Mazzucchelli, a korišćeni su na limitiranim izdanjima popularnih OP-505 naočara i Master & Dynamic izuzetnim MW65 Active Noise-Cancelling Wireless Headphones i MW07 PLUS Ture Wireless Earphones modelima.

Ova kolekcija, nazvana Master & Dynamics x Oliver Peoples, inspirisana je brzim trenutkom u vremenu. Vintage slušalice podsećaju nas na avijatorske varijante iz Drugog svetskog rata, koje se sada mogu videti samo u muzeju. Sa laganom aluminijumskom konstrukcijom i prefinjenom kožom, MW65 model dobio je delikatne acetatne detalje. Ove slušalice dolaze sa dva noise-cancelling režima rada, obećavajući čisti, izbalansirani zvuk, zahvaljujući svojim impresivnim berilijumskim drajverima od 40 mm.

Sa druge strane, MW07 model dobio je telo od acetata, sa elegantnim kućištem za punjenje koje je kreirano od nerđajućeg čelika. Ove slušalice će vam dati oko 40 sati rada, sa dodatnih 10 uz pomoć kućišta za punjenje.

MW07 slušalice dostupne su u nekoliko varijanti LBR/Stainless Steel Case, Bordeaux Bark/Gunmetal Case, DTBK and Black Case. Njihova cena iznosi 299 dolara. Sa druge strane, MW65 model dostupan je u Silver Metal/Cognac Leather/LBR, Gunmetal/Bordeaux Leather/ Bordeaux Bark, i Black Metal/Black Leather/DTBK, a koštaće vas $499.