Beovision Contour - najlepši televizor godine

Najnoviji Bang & Olufsen luksuzni TV, Beovision Contour, možda nije najveći koji postoji na tržištu, ali sadrži sve što vam je potrebno za ultimativno iskustvo kućnog bioskopa…

Predstavljen pre samo nekoliko dana, Beovision Contour sa svojih 48 inča po dijagonali i minimalističkim dizajnom, u sebi skriva punopravni sistem za zabavu. Ispod njegovog kristalno čistog OLED displeja, svoje mesto pronalazi sistem zvučnika, baziran na nagrađivanom Beosound Stage soundbaru.

Moramo priznati da televizori koji postoje na tržištu današnjice, ne mogu prići Bang & Olufsen porodici proizvoda kada se radi o estetici, a Contour je još jedan dokaz ove tvrdnje. Šik televizijski set sadrži modernistički izgled, koji će verovatno zadovoljiti sve one koji premijum dizajn stavljaju iznad veličine. Ovaj model sadrži OLED panel sa LG potpisom, koji je smešten povrh drvenog soundbara, a sve to uramljeno je elegantnim aluminijumom. TV je dostupan u dve specifične verzije – podnoj i stonoj, dok se takođe može montirati na zid i krasiti vaš enterijer poput pravog umetničkog dela.

Ipak, televizor bi trebalo da bude više od predivno dizajniranog ukrasa za vaš dom. LG displej koji se nalazi u ovom modelu sastoji se od preko osam miliona piksela i prikazuje maksimalnu rezoluciju od 3840 x 2160. 4K α9 Gen3 AI Processor pobrinuće se da sve boje izgledaju živahno, a da je crna apsolutno crna koji god sadržaj da gledate. Pored toga, ugrađeni zvučnik sadrži 11 pojačala i drajvera, uključujući i bas drajvere pravljene po meri od 4x4 inča, koji će proizvesti bogat i dinamičan zvuk, pogodan za sve vrste sadržaja – od klasične muzike, do elektro hitova.

Pored svega toga, ovaj televizor dolazi sa brojnim opcijama povezivanja, uključujući Bluetooth i Wi-Fi, tako da možete gledati ili slušati šta god da poželite. Naravno, on je kompatibilan sa Bang & Olufsen luksuznim Beoremote One. Napravljen od jednog komada aluminijuma, ovo je definitivno najdekadentniji daljinski koji smo ikada videli.

Kako saznajemo, Beovision Contour će biti dostupan za kupovinu od februara iduće godine, po ceni od 5.900 dolara.

Luxury Experience