Bentley noviteti u polju zvuka

Da budemo iskreni, Bentley zaista nije ime koje nam prvo pada na pamet kada se radi diskreciji…

Slavni britanski brend poznat je po kreiranju modernih, impresivnih i moćnih dizajnerskih izjava, najvećim delom u svetu automobila, ali ipak, nisu ograničeni samo na taj segment naših života. Sa tim na umu, ovog puta vam predstavljamo još jednu veličanstvenu saradnju sa Naim Audio i Focal, koja je kao svoj rezultat ponudila dva ekskluzivna Bentley premijum audio proizvoda.

Dizajnerski i audio specijalisti iz sve tri kompanije radili su zajedno na ovim novitetima – Naim for Bentley Mu-so Special Edition bežičnom zvučniku i Focal for Bentley Radiance slušalicama. Audiofili i ljubitelji automobila definitivno imaju povoda za radost, jer ova noviteta sadrže distinktivni Bentley dizajnerski jezik, koji je uparen sa izuzetnom tehnologijom i neverovatnim zvukom. Akcenti boja na ovim audio proizvodima podsetiće vas na stil enterijera i detalje eksterijera moćnog Bentley Mulliner Bacalar ili EXP 100 GT modela.

Štaviše, ikonični dijamantski Bentley šavovi pojavili su se u i ovim kreacijama. Focal Radiance slušalice su kreirane u Francuskoj, a predstavljaju čarobnu mešavinu vrhunske Focal tehnologije i premijum Bentley dizajna i materijala visokog kvaliteta. Jastučići su dizajnirani sa Pittards kožnim umecima, dok su bakarni akcenti tu kako bi nas asocirali na Bentley EXP 100 GT. One dolaze sa sopstvenom kutijom za nošenje, koja je finiširana istim materijalom koji možemo videti na Naim for Bentley Mu-so Special Edition zvučnikom.

U međuvremenu, Naim for Bentley Mu-so Special Edition zvučnik predstavlja unikatnu verziju Mu-so 2nd Generation linije. On u sebi skriva vrhunsku tehnologiju strimovanja muzike, neverovatnu pažnju posvećenu detaljima i visoku dozu ekskluzivnosti. Moćan i moderan, ovaj zvučnik se može koristiti samostalno ili kao deo multi-room sistema. Štaviše, on je dekorisan drvenim detaljima i akcentima od bakra.

Na kraju, možemo reći da Naim Mu-so for Bentley Special Edition zvučnik košta 2.199 dolara, dok će vas Focal for Bentley Radiance slušalice koštati 1.300 dolara.