Bang & Olufsen sa zadovoljstvom predstavlja novi prenosivi Beosound A5 zvučnik

Bang & Olufsen su udružili kreativne snage sa dansko-italijanskim dizajnerskim duom GamFratesi kako bi dizajnirali novi prenosivi zvučnik Beosound A5.

Prenosivi zvučnik graciozno prepliće umetničke tradicije severa i juga, ujedinjujući ih u simfoniju impresivnog zvuka, izuzetne izrade i bezvremenske izdržljivosti, postajući tako svedočanstvo legendarne reputacije Bang & Olufsena.

Beosound A5 je dostupan u dve zadivljujuće boje. Prva opcija ima elegantno telo od prirodnog aluminijuma sa prednjom stranom od tkanih papirnih vlakana, dopunjeno svetlom hrastovom ručkom. Ova kombinacija izaziva osećaj bezbrižnog skandinavskog leta provedenog na plaži, stvarajući opuštenu i privlačnu atmosferu. Za one koji traže prefinjeniju estetiku, u ponudi je i model u tamnijoj nijansi u pratnji poklopca zvučnika i ručke od tamnog hrastovog drveta. Ovaj zvučnik odiše očaravajućim ambijentom zimskih šuma, hvatajući lepotu i mir prirode tokom hladnijih meseci. Bez obzira da li su smešteni u domu ili okruženi sjajnim otvorenim prostorom, obe završne obrade Beosound A5 se neprimetno uklapaju u bilo koje okruženje, pokazujući vrhunac skandinavskog dizajna.

Sa svojom čvrstom hrastovom ručkom, Beosound A5 nudi laku prenosivost - bez obzira da li odlučite da ga postavite na pod, policu ili sto, ovaj zvučnik se neprimetno integriše u svaki prostor. Ne samo da zvučnik pruža izuzetne performanse u zatvorenom prostoru, već se može pohvaliti i IP65 ocenom otpornosti na vodu i prašinu, što ga čini pogodnim za spoljašnju upotrebu i svaku avanturu koja vam se nađe na putu. Ponesite ga sa sobom na piknike, izlete na plažu ili kampovanje bez brige.

Sa preko 12 sati reprodukcije, novi Beosound obezbeđuje neprekidno uživanje u vašoj omiljenoj muzici. Pored toga, poseduje bežični punjač integrisan u gornju ploču, omogućavajući vam da jednostavno napajate svoj uređaj dok uživate u svojim melodijama. Kao najsvestraniji zvučnik Bang & Olufsen do sada, Beosound A5 se može kontrolisati preko svog elegantnog korisničkog interfejsa ili direktno iz aplikacije Bang&Olufsen. Besprekorno prilagodite podešavanja, pretražujte liste pesama i doživite zaista impresivno audio putovanje...

Bezvremenski dizajn Beosound A5 crpi inspiraciju iz kultnih prethodnika, odajući počast bogatom nasleđu kompanije Bang & Olufsen. Nežne, organske krivine i upotreba prirodnih materijala u zvučniku podsećaju na prepoznatljive zakrivljene ivice i ručke koje se nalaze u legendarnom Beolitu 607, koji je prvi put predstavljen 1961. Štaviše, uticaj završne obrade od tikovine se vidi u ikoni Beolit 800 i Beolit 1000, koje je prvobitno dizajnirao Jakob Jensen tokom kasnih 1960-ih i ranih 1970-ih, što je odigralo značajnu ulogu u oblikovanju procesa dizajna za A5. Ova fuzija klasične estetike i savremene vizije rezultira zvučnikom koji neprimetno spaja najbolje elemente prošlosti i sadašnjosti.

Beosound A5 garantuje snažan zvuk gde god da se postavi. Četvorosmerno podešavanje drajvera sa četiri digitalna pojačala obezbeđuje kombinovanu snagu od 280 vati, koja može da ispuni velike prostorije dinamičnim zvukom od 360 stepeni. Zvučnik uključuje 1x5.25″ vufer, 2x2″ srednjetonac i 1x ¾ visokotonac.

Pored svoje estetike, Beosound A5 je promišljeno projektovan sa modularnim dizajnom, koji obezbeđuje lako servisiranje i mogućnost popravke kako bi produžio svoj životni vek umesto da zahteva kupovinu novog zvučnika. Ova posvećenost održivosti i dugovečnosti u skladu je sa posvećenošću kompanije Bang & Olufsen smanjenju otpada i promovisanju ekološki svesnih praksi.

Štaviše, Bang & Olufsen ostaje posvećen podršci evoluirajućim stilovima i identitetima svojih kupaca. Nudeći prednje poklopce koji se lako zamenjuju u različitim materijalima i bojama, zvučnik se može prilagoditi pojedincima, omogućavajući im da personalizuju svoj zvučnik tako da odražavaju svoje ukuse i preferencije koje se menjaju tokom vremena.

Beosound A5 u nordijskom tkanju košta 1049 dolara, dok je model u boji Dark Oak dostupan po ceni od 1149 dolara.

Luxury Experience