Bang & Olufsen predstavljaju novu verziju Beovision Harmony TV seta

Luksuzni brend Bang & Olufsen, predstavio je nešto manju verziju revolucionarnog Beovision Harmony, inovativnog TV-a koji je modularan, i savija se u skulpturalni oblik kada nije u upotrebi…

Ukoliko je Harmony TV od 77 inča bio previše veliki za vaš dnevni boravak, opcija od 65 inča može lako biti sve što ste ikada želeli. Sa manjim ekranom od originala, novi Beovision Harmony 65 ima isti osobine, sa DSP baziranim zvučnim centrom, sa dva ručno izrađena krila od hrastovine i aluminijuma u kojima se nalaze zvučni instrumenti, specijalno tjunirana kako bi pružila impresivno stereo iskustvo.

Kada TV nije u upotrebi ili samo emituje muziku, tanki ekran se zatvara i delimično je pokriven sa dva krilna zvučnika. Uključivanje televizora je poslastica samo po sebi, jer se dva krila šire, a ekran se podiže na pravu visinu za gledanje.

Beovision Harmony 65 nudi integrisane muzičke striming servise, kao što su Deezer i Tune-In, ali takođe možete reprodukovati muziku sa svog pametnog telefona, putem Apple Airplay 2, Bluetooth ili Chromecast. TV takođe dolazi sa LG najnovijom webOs platformom, koja vam daje pristup Netflixu, Amazonu, Youtube i drugim provajderima medijskih servisa.

Štaviše, novi TV radi zajedno sa drugim brojnim Bang & Olufsen zvučnicima. Ako želite impresivno zvučno iskustvo sa surround zvukom prve klase, Beovision Harmony dolazi sa ugradnim 7.1 surround sound dekoderom, što znači da ga možete upariti sa osam Beolab zvučnika, kao što je Beolab 18, Beolab 50 i Beolab 90. Možete kontrolisati sve povezane uređaje putem Beoremote One, futurističkim daljinskim upravljačem koji je napravljen od jednog komada aluminijuma.

Ukoliko želite da posedujete jedan od neverovatnih Beovision Harmony 65 TV sistema, morate znati da oni koštaju oko 15.000 dolara i već se sada mogu kupiti. Baš kao i njihova starija i veća braća, dostupni su sa različitim završnim detaljima.

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Trend