Bang & Olufsen predstavlja specijalno izdanje slušalica Beoplay EX Atelier Editions

Bang & Olufsen Beoplay EX Atelier Editions je nova inicijativa brenda koji je specijalizovan za kreacije po meri.

Bang & Olufsen najavljuje novu "made-to-measure" kolekciju nagrađivanih EX bežičnih slušalica, koje će sada po prvi put debitovati u boji limete. 

„Sve više kupaca traži vrhunsku izradu i proizvode po meri. Oni ne žele proizvode iz masovne proizvodnje, već nešto jedinstveno i veoma lično. Da bismo ispunili tu potražnju, sa ponosom najavljujemo naša Atelier izdanja. Ovi proizvodi se prave samo po narudžbini, izuzetno su ograničeni, zaista lični i sve ih kreira naš interni tim u Bang & Olufsen ateljeu Kristijan Tear, izvršni direktor kompanije Bang & Olufsen.“

Predviđena za lansiranje tokom 2023. godine, druga Beoplay EY Atelier Editions će demonstrirati impresivne mogućnosti prilagođavanja koje su jedinstvene za Bang & Olufsen. Svaka boja će biti potpuno jedinstvena – odražavajući jedinstvene trenutke, ukuse i stilove.

Slušalice su napravljene od eloksiranog aluminijuma tako da sijaju jednako dobro kao što zvuče. Imaju prilagodljivi ANC i potpuno vodootporan dizajn. Dizajniran od strane Tomasa Bentcena, oblik zasnovan na stabljici je usvojen i transformisan u gotov proizvod koji je elegantan i udoban. Kućište slušalica koje se nalazi unutar uha, manje je nego ikada ranije i garantuje udobno i stabilno prijanjanje.

Novi oblik u dizajnu slušalica stvara prostor za drajver zvučnika od 9,2 mm u Beoplay EX, najvećem ikada korišćenom za pravi bežični uređaj ovog brenda. Slušanje može trajati ceo dan, jer slušalica ima do 20 sati ukupnog vremena reprodukcije uključujući punjenje u kućištu i 6 sati reprodukcije sa uključenim ANC-om.

Beoplay EX Atelier Editions u limeta zelenoj boji dostupne su za rezervisanje na sajtu Bang & Olufsen od 9. februara 2023. Slušalice se prodaju po ceni od 699 dolara.

Luxury Experience