Bang & Olufsen predstavlja 97″ izdanje Beovision Harmony

Bang & Olufsen lansira najnoviji dodatak svom Beovision Harmony asortimanu: zapanjujuće Beovision Harmony 97″ izdanje koje podiže bioskopsko iskustvo na novi nivo...

Sa ovim novim modelom, kupci mogu da uživaju u još impresivnijem iskustvu gledanja, doživljavajući svaki detalj na velikom ekranu.

Beovision Harmony 97″ je više od običnog televizora sa velikim ekranom - on poseduje najveći LG OLED ekran na tržištu i dolazi sa novim poklopcima za zvučnike od drveta i aluminijuma koji savršeno odgovaraju ekranu širine 2,15 metara. Kada ga uključite, ekran se otvara kao umetničko delo, otkrivajući dodir magije koji čini iskustvo kućnog bioskopa nezaboravnim.

Kao što biste očekivali od Bang & Olufsen kompanije, ovaj televizor nije samo inženjerski podvig, već remek-delo skandinavskog dizajna, sa izuzetnim umećem i kvalitetom zvuka bez premca. Novo izdanje je dostupno u tri zadivljujuće završne obrade: crni antracit, prirodni aluminijum i zlatni ton, pri čemu svaki dolazi sa jedinstvenim drvenim akcentima. Ali to nije sve – ako želite nešto zaista jedinstveno, usluga Ateljea može da kreira potpuno prilagođen model samo za vas.

Nova verzija Beovision Harmony je najnoviji dodatak postojećem portfoliju kompanije Bang & Olufsen, koji uključuje opcije od 65″, 77″, 83″ i 88″. Bez obzira na veličinu vaše sobe, možete uživati u moćnom iskustvu zvuka i vizije uz Beovision Harmony. A za još impresivnije iskustvo, možete ga neprimetno povezati sa B&O vrhunskim kućnim zvučnicima, kao što su Beolab 90, Beolab 50 ili Beolab 28, koji isporučuju neuporediv kvalitet zvuka koji će vas odvesti pravo u srce akcije.

Ovaj najsavremeniji televizor biće dostupan u prodavnicama od 15. maja, sa cenom od 63.075 dolara, što odražava neuporedivi kvalitet i umeće izrade koji se nalaze u svakom Bang & Olufsen proizvodu.

Luxury Experience