Bang & Olufsen lansira bežične slušalice za profesionalne sportiste

Danski luksuzni brend Bang & Olufsen konačno je ušao na tržište bežičnih sportskih audio aksesoara, lansirajući Beoplay E8 Sport bubice…

Ove bežične slušalice dobile su beskompromisni kvalitet i visoke performanse po kojima je brend poznat, dok dolaze sa specijalno osmišljenim detaljima dizajna i osobinama koje odgovaraju potrebama profesionalnih sportista. Beoplay E8 sport slušalice dolaze u kompaktnom kućištu za bežično punjenje, koje je napravljeno od snažnog anodizovanog aluminijuma koji je otporan na koroziju i prekriven gumom i teksturnim silikonom. Slušalice su dobile anodizovani aluminijumski prsten, kao i gravirani Bang & Olfusen logo zajedno sa teksturnim detaljima sa strane. Pomoću njih, možete menjati pesme, prihvatati pozive i aktivirati Transparency Mode.

Beoplay E8 Sport model dobio je IP57 sertifikat, koji garantuje njihovu otpornost na vodu i prašinu. Što se tiče života baterije, kada su napunjene do sto procenata, mogu reprodukovati muziku oko sedam sati. Kućište ih može u potpunosti napuniti dodatna 3.5 puta. Bežične slušalice su kompatibilne sa Qualcomm aptX Adaptive Bluetooth kodekom, dok su njihovi drajveri dovoljno moćni da dostignu maksimalnu jačinu od 107 dB. Beoplay E8 Sport slušalice će inicijalno biti dostupne u Oxygen Blue i Black boji, dok će u prodaji biti od 9.jula, sa cenom od 350 dolara.

Luxury Experience