Bang & Olufsen lansira svoju prvu NFT kolekciju

Posle velikog broja brendova koji su ušli u Metaverzum, bilo je krajnje vreme da Bang & Olufsen sledi njihov primer.

Kompanija je upravo to uradila svojim prvim NFT-om pod nazivom „The DNK Collection“. Bang & Olufsen je sarađivao sa Web3 umetnicima sa ciljem da kombinuje umetnost i muziku i predstavi prvu kolekciju ove vrste, koja je sačinjena od tri legendarna proizvoda brenda – gramofona Beogram 4000, Beoplay A9 i Beolab 90 zvučnika.

Pored ovoga, kolekcija takođe uključuje potpuno novi dizajn digitalnog proizvoda, The Beoverse Alpha, koji nije ništa drugo do konceptualni boombox koji je dizajniran za upotrebu u Metaverzumu.

Komentarišući lansiranje nove kolekcije, Kristofer Pulsen, šef odeljenja za poslovni razvoj i saradnju sa brendovima kompanije Bang & Olufsen, rekao je: „Uzbuđeni smo zbog susreta sa ljubiteljima dizajna i muzike u Metaverzumu i što podržavamo neverovatnu kulturu kreatora koja se pojavila na internetu. Novi smo u Web3, ali iznova i iznova smo napravili proizvode u fizičkom svetu koje niko drugi nije smeo da zamisli, od kojih su mnogi postali klasici i kolekcionarski predmeti. Sada gradimo našu prvu NFT kolekciju na istoj osnovi koja nas je učinila jedinstvenim“.

DNK NFT kolekcija se sastoji od 1925 NFT-a, od kojih je svaki kolekcionarski predmet napravljen od jedinstvene kombinacije materijala, umetnosti i muzike. Oni koji ih kupe takođe će dobiti 3D model koji će se koristiti u Metaverzumu. Pored toga, vlasnici će takođe imati pristup budućim isporukama i imati priliku da kupe ograničeno izdanje Beoplay A9 fizičkog zvučnika.

Luxury Experience