Bang & Olufsen i Berluti - saradnja koja pomera granice

U svetu mode i visoke tehnologije, napredak se odvija neverovatno brzo...

Iako mnogima deluje neverovatno, saradnje na ovim poljima su zaista česte, a nova u nizu koja nas je oduševila nastala je kao delo luksuznog modnog brenda Berluti i danskog luksuznog audio brenda, Bang & Olufsen i predstavlja kolekciju aksesoara ograničenog izdanja. Njihova saradnja kombinuje čuveni zvuk, vanvremenski dizajn i neverovatnu ekspertizu u obradi kože, a možemo slobodno reći da je obožavaoci sa nestrpljenjem već duže vreme očekuju.

Kolekcija sadrži Beosound A1 2nd Gen Berluti Edition, koje ima bateriju sa trajanjem od 18 sati i pravi omnidirekcioni zvuk, Beoplay H95 Berluti Edition, sa baterijom koja traje 36 sati i neverovatni kvalitet zvuka, uz Berluti Sound Pouch kreiranu od platna, Beosound Balance Berluti Edition sa skrivenim touch interfejsom i dva izuzetna made-to-order proizvoda, Beovision Harmony i Beolab 90.

Komentarišući ovo izdanje, Kristofer Pulsen, stariji potpredsednik Product Management & Brand Partnering Bang & Olufsen brenda, izjavio je: "Skoro jedan vek, Bang & Olufsen pomera granice mogućeg kada se radi o audio tehnologiji, nastavljajući da prednjači u polju akustičnih inovacija. Zajedno sa Berluti brendom i njihovim znanjem u obradi kože, predstavljamo najbolje što naša umeća mogu ponuditi u formi zaista markantne kolekcije".

Proizvodi ograničenog izdanja i prateći aksesoari već sada su dostupni za kupovinu u odabranim Berluti i Bang & Olufsen buticima.

Luxury Experience