Bang & Olufsen brend predstavlja nove slušalice vrhunskog zvuka

Potpuno nove slušalice Beoplay H95, predstavljene su pre nekoliko nedelja od strane Bang & Olufsen kompanije i obećavaju najkvalitetniji zvuk, udobnost i maksimalno zadovoljstvo.

Ove moderne slušalice dizajnirane su da proslave 95 godina inovacije i izvrsnosti ovog brenda, a toga su verni fanovi i kupci dobro svesni. Slušalice poseduju mekane jastučiće za uši od jagnjeće kože, što znači da su veoma udobne i da ih dugoročno izlaganje vašoj Spotify plejlisti neće ni na koji način pokvariti. Intuitivni korisnički interfejs dodaje divno iskustvo slušanja, sa kontrolama osetljivim na dodir i mehaničkim brojčanicima koji se nalaze direktno na slušalicama.

Inženjeri kompanije Bang & Olufsen uspeli su da stvore slušalice koji zadovoljavaju verovatno sve ideje i želje korisnika. To je postignuto mekanim oblikom od memorijske pene, dok revidirani dizajn trake za glavu sada uključuje kravlju kožu vrhunskog kvaliteta i pleteni tekstil po meri. Sve ove novine, kreirane su sa ciljem da ove slušalice budu udobne i neosetne kada se nose. Po ceni od 800 dolara, Beoplay H95 dolaze u crnoj i sivoj verziji i sadrže prilagođene 40-milimetarske titanijumske drajvere, upotpunjene neodimijumskim magnetima koji imaju za cilj da pruže najbolji kvalitet zvuka.

Slušalice H95 su takođe poznate po svojim performansama aktivnog poništavanja buke, osiguravajući korisnicima i audiofilima da njihovo iskustvo neće biti uništeno ni na koji način. Glatki i precizni aluminijumski brojčanik koji je prisutan sa obe strane slušalica nudi brzi pristup vašim željama za zvuk i omogučava vam da čak i u aktivnim trenucima možete podesiti željene opcije.

Budući da su punjenje i radni vek baterije jedan od najvećih problema kada su bežične sušalice u pitanju, Beoplay H95 se trudi da i to reši, jer omogućava čak 38 sati reprodukcije sa samo jednim punjenjem.

V.P.

Luxury Experience