Balenciaga ponovo nadmašuje sebe dizajnirajući „zvučnik-torbu“ za Bang & Olufsen

Poznate ličnosti na poslednjem Balenciaga spektaklu su možda zasenile modu, ali brzo skeniranje kolekcije posle revije otkriva neke komade vredne pažnje.

Da li ste ikada čuli za torbu koja služi i kao zvučnik? Predstavljen u saradnji sa poznavaocima zvuka Bang & Olufsen, modni dodatak za dvostruku upotrebu predstavlja ekskluzivni pogled na tehnologiju i estetiku.

Svaka torba je napravljena od čvrstog aluminijuma, a zatim poslata u Bang & Olufsen fabriku u Danskoj. Tamo je svaka torba prošla rigorozni proces ručnog poliranja koji je rezultirao elegantnom spoljašnjošću.

Balenciaga torba zvučnik

Jedna strana torbe ima perforacije jedinice zvučnika, kao i kontrole funkcija ispod ručke. Druga strana je glatka i opremljena vratima na šarke za čuvanje osnovnih stvari kao što su novčanik, telefon, ključevi. Oba saradnika dodaju svoje ime na torbu za brendiranje i nude crne i srebrno-sive verzije. Ipak, nemojte očekivati da će ovo postati nova Balenciaga torba jer je ograničena na samo 20 jedinica specijalnog izdanja.

Balenciaga torba zvučnik

Kombinujući futurističku viziju brenda Bang & Olufsen sa Balenciaga utilitarnom atmosferom – torba-zvučnik je od sada dostupna ekskluzivno u novoj prodavnici Balenciaga Couture u Parizu.

Luxury Experience