AWOL Vision Vanish je novi 4K laserski projektor sa sklopivim ekranom

Pretvaranje vašeg dnevnog boravka u privatni bioskop upravo je postalo lakše.

Na nedavnom sajmu tehnologije CES 2023 u Las Vegasu, proizvođač laserskih projektora Awol Vision predstavio je inovaciju u oblasti kućne zabave: novi set projektora rezolucije 4K pod nazivom Vanish.

Pored odličnog kvaliteta slike i zvuka, najnoviji model kompanije pokušava da nadmaši konkurenciju veoma posebnom karakteristikom: ima sopstveni sklopivi ekran.

Naravno, nije vam potreban ekran da biste koristili laserski projektor ultra kratkog dometa. Sve dok imate dovoljno prostora na zidu, možete koristiti uređaj za gledanje TV emisije, filma ili igre koju želite.

Međutim, da biste zaista izvukli maksimum iz projektora visoke klase, potreban vam je ekran za odbijanje ambijentalnog svetla (ALR), koji povećava osvetljenost i kontrast tako da sve izgleda savršeno. Vanish dolazi da reši ovaj problem. Više ne morate da nabavite platno, jer novi projektor kompanije Awol Vision ima svoje. Najnovija ponuda kompanije sastoji se od tri odvojena dela: laserskog projektora ultra kratkog dometa LTV-3500, roll-up displeja od 100 ili 120 inča i pametnog ormarića sa ugrađenim zvučnicima od 36 vati.

Kada želite nešto da gledate, uključite set i ekran se za nekoliko sekundi podiže sa zadnje strane ormarića, a na isti način nestaje kada isključite uređaj. Jedini uslov? Vaša soba treba da ima dovoljno prostora za projektor koji je dugačak oko tri metra.

Veličina i sklopivi eksran nisu sve što Vanish može da ponudi. Trostruki laserski projektor LT-3500 je takođe vrhunski. Ima osvetljenost od 3.500 NASI lumena i preko 1 milijarde boja. Takođe je kompatibilan sa 4K video zapisima, HDR 10+ i aktivnim 3D, u slučaju da vam ikada zatreba. Takođe ima mogućnost primanja redovnih ažuriranja softvera tako da ne morate da brinete da će zastareti.

Ako je Vanish ono što ste tražili, možete ga naručiti preko sajta AWOL Vision. Kompletan paket sa ekranom od 100 inča dostupan je za 14.999 dolara, dok verzija sa ekranom od 120 inča košta 15.999 dolara.

Luxury Experience