Apple predstavio iPhone 14 Pro i iPhone 14 Pro Max

Cene ovih noviteta iznose 999 i 1.099 dolara…

Apple je upravo predstavio svoje nove iPhone 14 Pro i iPhone 14 Pro Max modele, nedelju dana pre njihovog zvaničnog lansiranja. CEO Apple brenda, Tim Kuk, nazvao je ove uređaje “najinovativnijim do sada”. Novi dizajn dolazi u interesantnom obliku, ali ipak, postoji dosta detalja koje smo već videli na prošlim iPhone modelima. Oba telefona, Pro i Pro Max, dolaze u prepoznatljivim dimenzijama – Pro će imati ekran od 6.1 inča, dok će Pro Max imati tipični ekran od 6.7 inča. Takođe, oba modela ponuđena su u četiri boje: deep purple, silver, gold i space black.

Takođe, oba uređaja pokreće A16 Bionic, dok neke od unikatnih specifikacija uključuju kameru od 48 MP sa najvećim Apple senzorom kamere do sada, HDR osvetljenjem, ka oi većom Ultra Wide kamerom i redizajniranim blicem.

Ipak, ukoliko smatrate da ni iPhone Pro ni iPhone Pro Max nisu opcija za vas, u ponudi su i obične, iPhone 14 i iPhone 14 Plus opcije, koje će imati skoro pa iste kvalitete kao trinaestica, uz nekoliko unapređenja i osveženja.

iPhone 14 će imati početnu cenu od 799 dolara, dok će vas plus verzija koštati stotinu dolara više. Porudžbine za sve modele su dostupne od juče, a prema najavama, u prodavnicama će se naći 16. septembra.

Luxury Experience