Aparat za kafu koji će oduševiti i one najprobirljivije

Istinski ljubitelji kafe su izrazito specifični kada se radi o pripremi njihovog omiljenog napitka, savršeno svesni svih faktora koji utiču na ukus…

Iako je ubacivanje kapsule u aparat i uživanje u kafi minut kasnije pogodno, oni koji su iskusne kafedžije ipak odmahuju glavama kada im se takva kafa ponudi. Baš sa njima na umu nastao je xBloom aparat za kafu, koji u sebi kombinuje genijalno rešenje sistema pripreme kafe sa kapsulama i savršeni ukus kafe pripremljene polako i natenane.

Ukoliko i sami uživate u ritualu pripreme kafe onoliko koliko uživate u ispijanju tog savršenog napitka, verujemo da će vas ovaj koncept oduševiti. Iako xBloom koristi kapsule kao njegova konkurencija, svaka kapsula je napravljena od 100 % biorazgradive šećerne trske, a napunjena je celim zrnima kafe nezavisnih proizvođača i uzgajivača.

xBloom zadržava tu opuštajući naviku pripreme kafe od celih zrna. Umesto ubacivanja kapsule u aparat, xBloom ih koristi kao merice koje se prazne u mlin, što nam garantuje savršeni ukus pri svakoj prirpemi.

Ista kapsula se potom postavlja u držač ispod, kako bi se ponovo upotrebila kao filter, koji dobija precizno određenu količinu vode u spiralnom pokretu. U teoriji, xBloom reguliše temperature vode, pritisak, protor i težinu zrna kafe, vodeći računa o apsolutno svakom detalju.

Naravno, nijedan aparat današnjice nije kompletan bez odgovarajuće aplikacije – u ovom slučaju, xBloom aplikacija ima savršenog smisla, jer omogućava svojim korisnicima da prilagode parametre pripreme kafe svojim preferencijama.

Poreds savršene funkcije, xBloom dizajneri su ovom aparatu podarili savršeni minimalistički izgled, u uglađenom vertikalnom maniru koji od vas traži skromnu količinu prostora. Na kraju, možemo reći da će xBloom biti prvobitno lansiran u okviru Kickstarter kampanje, a više informacija o datumu debitovanja na tržištu možete pronaći na sajtu brenda.

Luxury Experience