Ultimativno iskustvo ostrva Maldivi za one koji traže istinsku ravnotežu uma, tela i duše

ElE|NA lansira „Wellness Your Way“ u OZEN RESERVE BOLIFUSHI odmaralištu, koje svakako deluje kao da potiče iz bajke…

Maldivi, sa svojim čuvenim kristalno čistim vodama, destinacija su iz snova za putnike iz celog sveta, odnosno destinacija broj jedan za sve koji traže mir i spokoj. Lansiranjem na ovo tržište, globalni vodeći vellness brend ElE|NA udružio se sa nagrađivanim luksuznim odmaralištem OZEN RESERVE BOLIFUSHI, delom THE OZEN COLLECTION, predstavljajući svoju novu ponudu pod nazivom „Wellness Your Way“ koja je dostupna svima.

Gosti se mogu u potpunosti prepustiti ostrvskom načinu života uz ovo ultimativno holističko putovanje wellnessa, lečenja i opuštanja u čauri izuzetnog okruženja OZEN RESERVE BOLIFUSHI. Ovo putovanje će pomoći gostima da se osećaju podmlađeno i osveženo kroz trajna, transformativna iskustva koja karakterišu najbolje lokalne, lekovite tradicije i međunarodni spa tretmani. Koristeći prirodne proizvode koji daju energiju, iskustvo je dizajnirano da vam pomogne da ponovo otkrijete svoju unutrašnju ravnotežu i trajni osećaj mirne energije.

ElE|NA wellness putovanje podmlađivanja je prilagođeno svakom gostu i osmišljeno od strane stalnih ajurvedskih lekara prema potpuno istraženim programima isceljenja koji takođe uključuju isključivo kurirane planove ishrane na bazi biljaka, terapije i posebno osmišljene aktivnosti, a sve to su usmereno ka poboljšanju vašeg iskustva i zdravlja na ostrvu.

Za putovanje ka vrhunskom zenu, rezidencija svakog gosta se pretvara u personalizovani privatni raj, dizajniran da ponudi čisto opuštanje u svakoj prilici. Kroz prilagođene programe, gosti će biti bolje usklađeni sa majkom prirodom i iskoristiti njene prednosti ovim ponovnim povezivanjem. Noću, ambijent je stvoren da bude pogodan za dobar san, koji je suštinski deo svakog podmlađujućeg iskustva.

ElE|NA je prilagođena svima i pruža usluge različitim opcijama putovanja, uključujući lečenje hroničnog bola, program protiv anksioznosti/stresa, zdravlje creva i detoksikaciju, terapiju sna, dok prkosi starosti i nudi posebne usluge za wellness za rak i gubitak težine. Sa svojim skupom izuzetnih izbora, lepote i spa doživljaja, besprekorno se uklapaju u mnoge prednosti i atributi utočišta svetske klase kako biste osigurali savršeno izbalansiran boravak pun zabave, avanture i uživanja blaženog iskustva tropskog odmora.

Luxury Experience