The Sunny - vrhunsko utočište na plaži otvara svoja vrata krajem 2024.

Miran kutak Majamija dobija šik novi hotel, sa bazenom i restoranom na pristaništu...

U srcu Sunny Isles Beach, na Floridi čeka vas transformativno putovanje jer će The Sunny, najnovije utočište na plaži u Majamiju, otvoriti svoja vrata krajem 2024.

Ovo spektakularno odmaralište, ranije poznato kao istorijski hotel Newport Beachside Hotel & Resort prolazi kroz izuzetni proces renoviranja vredan 42 miliona dolara koji vodi HB Capital Group. U porodičnom vlasništvu više od četiri decenije, The Sunny je spreman da redefiniše iskustvo odmora na plaži, nudeći savršen spoj bogate istorije, promišljenog dizajna i neuporedivih pogodnosti. Renoviranje od 42 miliona dolara označava posvećenost HB Capital Group da stvori zaista izuzetnu destinaciju. Sunny obećava posetiocima i meštanima svežu perspektivu vrhunskog utočišta na plaži.

Smešten na samo nekoliko koraka od istorijskog ribarskog pristaništa u Majamiju, The Sunny odaje počast svojim korenima dok prihvata novu eru elegancije i sofisticiranosti. Bogata istorija ovog zdanja slavi se kroz promišljen dizajn koji vodi nagrađivana firma za arhitekturu i dizajn enterijera sa Floride, EoA Group.

U odmaralištu The Sunny, moto je jasan: „Svi su dobrodošli pod suncem“, uz preporuku SPF, naravno. Odmaralište ima 339 prostranih soba za goste, eklektičnu privatnu kolekciju umetničkih dela, šest lokala za hranu i piće, fitnes centar, spa i salon, bazen uz okean sa tiki barom i ognjištima, klub na plaži i preko 2200 kvadratnih metara prostora za događaje, uključujući jedinstvenu terasu na obali mora.

Ljubitelji kulinarstva biće oduševljeni raznolikom ponudom The Sunny odmarališta:

• The Pier: jedino pristanište u Majamiju sa restoranom direktno na vrhu okeana, pretvara istorijsko pristanište Sunny Isles Beach Newport u kultnu destinaciju za ručavanje.

• VIVA!, Reja Garsije: restoran sa tri obroka sa potpisom The Sunny, koji nudi kulinarsko putovanje moderne meksičko-američke kuhinje.

• The Newport Room: Bar i salon samo za odrasle inspirisani bogatom istorijom hotela, nudeći večernje koktele i meni za kasno u noć, često praćen zabavom uživo.

• Lovebirds Cafe: koncept kafea „grab & go“ za goste u pokretu nudi lagane zalogaje i pažljivo odabrane lokalne namirnice.

• Pool & Beach Club: Usluga pored bazena i plaže sa omiljenim jelima i programom pića inspirisanim legendarnim štandovima sa citrusima u Južnoj Floridi.

Bez obzira na vreme ili doba dana, The Sunny obezbeđuje niz aktivnosti i mogućnosti za zabavu. Od izuzetnih programa za decu preko avanture i zabave na otvorenom uz vodene sportove i igre na plaži, do svakodnevne muzike uživo i kreativnih koktela miksologa svetske klase, gostima su zagarantovane nezaboravne uspomene.

Smešten na pola puta između Fort Loderdejla i Majami Biča, The Sunny je strateški lociran za one koji žele da istraže Južnu Floridu. Hotelski „Sunny Day Concierge“ je spreman da organizuje izlete van hotela, od poseta Nacionalnom parku Everglejds do avantura u vodenom parku i šoping ekskurzija.

Sobe u The Sunny odmaralištu počinju od 450 dolara po noći, nudeći ekskluzivno i luksuzno iskustvo za one koji traže oličenje života na plaži u Majamiju.

Pogledajte galeriju

Luxury Experience