Prepustite se pravom luksuzu u uglednom hotelu Palazzo Portinari Salviati u Firenci

Inspirišite se bajkovitom atmosferom elegantnog hotela i upoznajte sa dragocenim blagom Firence...

Veličanstveni hotel Palazzo Portinari Salviati vraća nas u prošlost i sofisticiranu estetsku kulturu 15. veka. Nedavno pažljivo renoviranje prostorija luksuznog hotela dovelo ga je do toga da još više istakne svoj bezvremenski sjaj.

Palazzo Portinari Salviati se sastoji od 13 ekskluzivnih apartmana, koji spajaju prošlost sa sadašnjošću na najmirniji i najizbalansiraniji način, sastavljajući divan mozaik koji u svakom trenutku uspeva da zavede čula. Izrezbareni plafoni, puni elegantnih paleta boja, podovi izrađeni od skupog mermera, ali i autentična toskanska terakota, kreirali su idealno okruženje za opuštanje.

Svaki prostor je spreman da odvede gosta na magično čulno putovanje, čineći ih učesnicima jedinstvenih trenutaka svakodnevnog života kraljeva, muza, pesnika i najpoznatijih likova u istoriji Firence. Kao savršena kombinacija modernog komfora i šarma prošlosti, svi apartmani su opremljeni inovativnim sistemima kućne automatizacije koji garantuju smanjen uticaj na životnu sredinu i najviši nivo udobnosti, sigurnosti i energetske efikasnosti.

Jedna od tačaka, koju zvezdicom potvrđuje i njen visoki estetski identitet, jeste restoran Chic Nonna, nagrađen Michelin zvezdicom, sa potpisom šefa kuhinje Vita Molica. Njegova kulinarska filozofija je priznanje sporom tempu seoskog kuvanja i mudroj upotrebi proizvoda: jednostavno, sezonsko i održivo. 

Odličan kvalitet sirovine je neophodan uslov za idealnu večeru. Prefinjeni proizvodi, ažurirani ukusi i ljubazno gostoprimstvo vode goste na uzbudljivo kulinarsko putovanje, koje je organizovano sa posebnom pažnjom i originalnošću.

Beli ekskluzivni stolnjaci, providne kristalne čaše i sveže cveće daju moderan estetski pristup bezvremenskom šik okruženju, dok sofe od pliša u karakterističnoj boji čempresa pojačavaju aristokratsko raspoloženje ovog luksuznog hotela.

Luxury Experience