Planinski luksuz: 5 kultnih brvnara Evrope koje podižu standarde zimskog gostoprimstva

Između planina prekrivenih snegom i smaragdnih šuma, elegantne brvnare nude pravi osećaj spokoja...

Balansirajući između tradicije i modernizma, sa sjajnim dizajnom i neuporedivim pogledom na najveće evropske planinske lance, luksuzne planinske brvnare uspele su da promene filozofiju zimskog gostoprimstva. Za vatrene ljubitelje planinskog luksuza, poseta jednoj od ovih brvnara biće pavi užitak, nudeći najekskluzivniji doživljaj smeštaja.

Luksuzne ski brvnare su evoluirale da postanu jedinstvenije, modernije i luksuznije, tako da se iz godine u godinu lestvica podiže sve više i više. Od dizajnerskog nameštaja i jedinstvenih umetničkih dela, do vrste usluge koju biste očekivali u hotelu sa 5 zvezdica, ove brvnare donose potpuno novi standard izvrsnosti na impresivnom nivou. Jednostavno, možete ih zamisliti kao „superjahte u snegu“.

Odabrali smo najlepše luksuzne brvnare u kojima možete provesti nekoliko dana tokom zime. Ove "jahte u snegu" su mnogo više od samo luksuzne skijaške planinske kuće i mogle bi se nazvati „Ultimate“ kada je reć o najlepšim brvnarama u planinskim predelima.Otkrijte ih u našoj galeriji.

Pogledajte galeriju

Luxury Experience