Novo odmaralište Red Sea Four Seasons stiže u Saudijsku Arabiju

Luksuzno odmaralište će uključivati 149 soba, marinu, restorane, pa čak i centar za otkrivanje mora na licu mesta...

Čudesno i netaknuto Crveno more će nesumnjivo postati turistička i vodeća luksuzna destinacija zahvaljujući ambicioznom projektu kompanija Four Seasons Hotels i Resorts i Red Sea Global.

Netaknuta prirodna ostrva i lagune duž 200 kilometara obale biće dom za hotele i odmarališta Four Seasons. Smešteno na ostrvu Šura, novo odmaralište će imati oko 149 soba i apartmana, šest restorana, marinu za jahte, sadržaje za slobodno vreme, maloprodajne objekte, teren za golf sa 18 rupa i još mnogo toga.

„Dok nastavljamo da širimo prisustvo Four Seasons hotela u regionu, naš novi projekat na Crvenom moru biće jedno od naših prvih letovališta koje spaja najbolje od putovanja uz obalu sa prirodnim i kulturnim čudima Saudijske Arabije“, kaže Bart Karnahan, predsednik za globalni razvoj poslovanja i upravljanje portfoliom. „Neverovatno smo ponosni što smo deo ovog impresivnog i vizionarskog razvoja i radujemo se što ćemo pozvati goste da istraže naše novo odmaralište u okviru tako prelepe i legendarne destinacije.”

Novo odmaralište Four Seasons, koje je dizajnirao Foster + Partners, nudiće približno 149 soba i apartmana, svi sa pogledom na bele peščane plaže i kristalno čisto more. Odmaralište će takođe imati šest restorana i salona, prostore za sastanke i događaje, centar za otkrivanje mora, prostor za decu i još mnogo toga. Bilo da tražite odmor i relaksaciju ili sportske aktivnosti, naći će se ponešto za svakoga, uključujući spa centar sa kompletnom uslugom sa hamamom, teniske terene, tri otvorena bazena i dve odvojene plaže za porodice i odrasle savršene za uživanje na suncu ili ronjenje.

„Ova nova destinacija pruža sledećoj generaciji putnika neverovatnu priliku da otkriju šta Saudijska Arabija ima da ponudi, nadovezujući se na njen istorijski i kulturni značaj, istovremeno naglašavajući izuzetne prirodne lepote regiona“, dodao je Džon Pagano, izvršni direktor grupe Red Sea Global.

Odmaralište će biti lako dostupno posetiocima iz celog sveta preko sopstvenog namenskog aerodroma, koji je trenutno u razvoju.

Luxury Experience